În perioada 20-22 septembrie, Câmpina va găzdui o nouă competiție de orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Cupa Seva, Trofeul Silva și Cupa Poiana Câmpina la orientare sportivă se află deja  la a doua ediție în acest format, în care pe parcursul a trei zile, în Câmpina și în împrejurimi au loc concursuri de orientare sportivă, disciplină sportivă care câștigă tot mai mult teren și tot mai mulți adepți. La Câmpina, în perioada 20-22 septembrie sunt așteptați peste 100 de participanți, la toate categoriile de vârstă, preponderent din județul Prahova și din județele limitrofe.

Față de ediția anterioară, organizatorii – Clubul Sportiv OK Silva Câmpina – au adus o serie de modificări. Astfel, vineri, 20 septembrie, după-amiaza, la Poiana Câmpina, în zona dealului Măgura va avea loc Cupa Poiana Câmpina la sprint prin pădure. Apoi, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00, la Bănești se va da startul Trofeului Silva la lungă distanță, o competiție care se va derula prin Bănești și Urleta. În fine, duminică, 22 septembrie, dimineața, este programată Cupa Seva la alergare prin oraș, etapă a Campionatului Național de Orientare Sportivă, cu plecare din Aleea Parcului (zona fostului poligon auto) și sosirea – cel mai probabil – pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.
La fel ca și la ediția anterioară, participanții sunt împărțiți pe categorii de vârstă, feminin și masculin, de la 10 ani la peste 85 de ani, dar și alte categorii – Open începători, Open tehnic și Open family. Parteneri la organizarea acestui eveniment sunt DJTS Prahova, Federația Română de Orientare Sportivă, Primăria municipiului Câmpina, Primăria comunei Poiana Câmpina, Primăria comunei Bănești, Clubul Sportiv Câmpina, iar sponsorii evenimentului sunt Hotelul Seva și FilSam.

1837 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2254 vizualizari
18 sept. 2019 17:08

Liga A Prahova, etapa a 6-a. Avancronici

La sfârșitul acestei săptămâni au loc partidele etapei a 6-a din Liga A. Nu se detașează un ”cap de afiș”, dar sunt mai multe jocuri interesante. Iată programul complet și scurte avancronici și delegările arbitrilor:

2999 vizualizari
15 sept. 2019 12:49

Liga A Prahova, etapa a V-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică s-au disputat partidele etapei a 5-a din Liga A Prahova. Au fost 4 succese ale gazdelor, două remize și două victorii ale gazdelor, în total marcându-se 38 de goluri, gazdele și oaspeții marcând un număr egal de goluri. Iată rezultatele și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

596 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2099 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.