În perioada 20-22 septembrie, Câmpina va găzdui o nouă competiție de orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Cupa Seva, Trofeul Silva și Cupa Poiana Câmpina la orientare sportivă se află deja  la a doua ediție în acest format, în care pe parcursul a trei zile, în Câmpina și în împrejurimi au loc concursuri de orientare sportivă, disciplină sportivă care câștigă tot mai mult teren și tot mai mulți adepți. La Câmpina, în perioada 20-22 septembrie sunt așteptați peste 100 de participanți, la toate categoriile de vârstă, preponderent din județul Prahova și din județele limitrofe.

Față de ediția anterioară, organizatorii – Clubul Sportiv OK Silva Câmpina – au adus o serie de modificări. Astfel, vineri, 20 septembrie, după-amiaza, la Poiana Câmpina, în zona dealului Măgura va avea loc Cupa Poiana Câmpina la sprint prin pădure. Apoi, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00, la Bănești se va da startul Trofeului Silva la lungă distanță, o competiție care se va derula prin Bănești și Urleta. În fine, duminică, 22 septembrie, dimineața, este programată Cupa Seva la alergare prin oraș, etapă a Campionatului Național de Orientare Sportivă, cu plecare din Aleea Parcului (zona fostului poligon auto) și sosirea – cel mai probabil – pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.
La fel ca și la ediția anterioară, participanții sunt împărțiți pe categorii de vârstă, feminin și masculin, de la 10 ani la peste 85 de ani, dar și alte categorii – Open începători, Open tehnic și Open family. Parteneri la organizarea acestui eveniment sunt DJTS Prahova, Federația Română de Orientare Sportivă, Primăria municipiului Câmpina, Primăria comunei Poiana Câmpina, Primăria comunei Bănești, Clubul Sportiv Câmpina, iar sponsorii evenimentului sunt Hotelul Seva și FilSam.

3334 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4043 vizualizari
23 ian. 2021 18:11

Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul al doilea la săritura în lungime în a doua etapă a Campionatului Național

La București au continuat sâmbătă întrecerile de atletism din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național. După ce vineri, Marius Vasile a câștigat fără emoții proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani (detalii - aici), sâmbătă, la start s-au aliniat alți doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de profesor Mihaela Marin), ambii concurând în proba de săritura în lungime.

3083 vizualizari
22 ian. 2021 20:43

Atletul câmpinean Marius Vasile a început anul 2021 cu dreptul - locul I, chiar de ziua sa de naștere

Chiar în ziua în care a împlinit 19 ani (La mulți ani! și din partea noastră), Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), component al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a participat la prima sa competiție din acest an.

Alte stiri recente

2211 vizualizari
26 ian. 2021 20:33

Câmpinenii au golit farmaciile veterinare de Ivermectină, după ce au auzit la televizor că previne infectarea cu SARS-CoV-2

Isteria "Ivermectinei" a cuprins și Câmpina. Farmaciile veterinare și-au epuizat, efectiv, stocurile, iar solicitări sunt în continuare din partea câmpinenilor. Se întâmplă acest lucru după ce un medic american de origine română a vorbit la un post național de televiziune despre faptul că își tratează cu Ivermectină pacienții bolnavi de COVID-19, iar altora le administrează acest medicament pentru a preveni îmbolnăvirea. De asemenea, pe internet au apărut numeroase informații legate de acest tratament aplicat în unele clinici din SUA, dar, atenție, Ivermectina de la americani are substanțe aprobate pentru consumul uman, nu este Ivermectina veterinară care se găsește în România.

2060 vizualizari
26 ian. 2021 19:31

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 26 ianuarie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.