În perioada 20-22 septembrie, Câmpina va găzdui o nouă competiție de orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Cupa Seva, Trofeul Silva și Cupa Poiana Câmpina la orientare sportivă se află deja  la a doua ediție în acest format, în care pe parcursul a trei zile, în Câmpina și în împrejurimi au loc concursuri de orientare sportivă, disciplină sportivă care câștigă tot mai mult teren și tot mai mulți adepți. La Câmpina, în perioada 20-22 septembrie sunt așteptați peste 100 de participanți, la toate categoriile de vârstă, preponderent din județul Prahova și din județele limitrofe.

Față de ediția anterioară, organizatorii – Clubul Sportiv OK Silva Câmpina – au adus o serie de modificări. Astfel, vineri, 20 septembrie, după-amiaza, la Poiana Câmpina, în zona dealului Măgura va avea loc Cupa Poiana Câmpina la sprint prin pădure. Apoi, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00, la Bănești se va da startul Trofeului Silva la lungă distanță, o competiție care se va derula prin Bănești și Urleta. În fine, duminică, 22 septembrie, dimineața, este programată Cupa Seva la alergare prin oraș, etapă a Campionatului Național de Orientare Sportivă, cu plecare din Aleea Parcului (zona fostului poligon auto) și sosirea – cel mai probabil – pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.
La fel ca și la ediția anterioară, participanții sunt împărțiți pe categorii de vârstă, feminin și masculin, de la 10 ani la peste 85 de ani, dar și alte categorii – Open începători, Open tehnic și Open family. Parteneri la organizarea acestui eveniment sunt DJTS Prahova, Federația Română de Orientare Sportivă, Primăria municipiului Câmpina, Primăria comunei Poiana Câmpina, Primăria comunei Bănești, Clubul Sportiv Câmpina, iar sponsorii evenimentului sunt Hotelul Seva și FilSam.

2749 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2620 vizualizari
03 iul. 2020 21:03

Centenarul fotbalului câmpinean. Mara Ciobotaru: ”Nu am dormit două luni după ce am părăsit Unirea”

Continuăm seria interviurilor dedicate centenarului fotbalului câmpinean cu Mara Ciobotaru, un om implicat trup și suflet în fotbalul local, în ultimii 30 de ani. Jucător extrem de talentat, Mara Ciobotaru s-a dedicat ulterior activității de conducător și, mai ales, finanțator, numele său fiind strâns legat de ultima mare performanță a fotbalului câmpinean - promovarea echipei Unirea în Liga a 3-a.

3393 vizualizari
26 iun. 2020 11:46

Centenarul fotbalului câmpinean. Nicolae Achim: ”L-am avut ca adversar direct pe Dobrin, un jucător cu adevărat fabulos!”

CâmpinaTV.ro continuă seria interviurilor eveniment dedicate centenarului fotbalului câmpinean, invitat de această dată fiind fostul jucător al echipei FC Poiana Câmpina, Nicolae Achim, acum în vârstă de 74 de ani, pe care îi va împlini chiar duminică, 28 iunie 2020. Nicolae Achim a jucat 12 sezoane pentru FC Poiana Câmpina, atât în Divizia C, cât și în Divizia B, fiind mai mulți ani chiar căpitanul echipei.

Alte stiri recente

2320 vizualizari
04 iul. 2020 11:45

Pacienții COVID, liberi să părăsească spitalele. Acesta este efectul deciziei CCR emisă în urma unei sesizări a Avocatului Poporului

Din 3 iulie 2020, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri luate împotriva pandemiei de coronavirus, statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor. Mai mult, persoanele infectate cu noul coronavirus nu pot fi internate în spital dacă nu doresc acest lucru. Un prim efect al acestei decizii este acela că pacienții cu COVID au început să părăsească spitalele la cerere, pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

2208 vizualizari
04 iul. 2020 10:33

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.