În perioada 20-22 septembrie, Câmpina va găzdui o nouă competiție de orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Cupa Seva, Trofeul Silva și Cupa Poiana Câmpina la orientare sportivă se află deja  la a doua ediție în acest format, în care pe parcursul a trei zile, în Câmpina și în împrejurimi au loc concursuri de orientare sportivă, disciplină sportivă care câștigă tot mai mult teren și tot mai mulți adepți. La Câmpina, în perioada 20-22 septembrie sunt așteptați peste 100 de participanți, la toate categoriile de vârstă, preponderent din județul Prahova și din județele limitrofe.

Față de ediția anterioară, organizatorii – Clubul Sportiv OK Silva Câmpina – au adus o serie de modificări. Astfel, vineri, 20 septembrie, după-amiaza, la Poiana Câmpina, în zona dealului Măgura va avea loc Cupa Poiana Câmpina la sprint prin pădure. Apoi, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00, la Bănești se va da startul Trofeului Silva la lungă distanță, o competiție care se va derula prin Bănești și Urleta. În fine, duminică, 22 septembrie, dimineața, este programată Cupa Seva la alergare prin oraș, etapă a Campionatului Național de Orientare Sportivă, cu plecare din Aleea Parcului (zona fostului poligon auto) și sosirea – cel mai probabil – pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.
La fel ca și la ediția anterioară, participanții sunt împărțiți pe categorii de vârstă, feminin și masculin, de la 10 ani la peste 85 de ani, dar și alte categorii – Open începători, Open tehnic și Open family. Parteneri la organizarea acestui eveniment sunt DJTS Prahova, Federația Română de Orientare Sportivă, Primăria municipiului Câmpina, Primăria comunei Poiana Câmpina, Primăria comunei Bănești, Clubul Sportiv Câmpina, iar sponsorii evenimentului sunt Hotelul Seva și FilSam.

2226 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3003 vizualizari
24 nov. 2019 12:49

Liga A Prahova, etapa a 15-a, ultima a turului. Rezultate și clasament

Primul joc al ultimei etape a turului Ligii A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Sâmbătă au avut loc cele mai multe dintre meciurile acestei runde care s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2619 vizualizari
20 nov. 2019 14:46

Liga A Prahova, etapa a 15-a, ultima a turului. Avancronici

Ultima etapă a turului este programată la finalul acestei săptămâni. Cel mai atractiv meci al acesti runde pare a fi cel de la Breaza, un derby local, în care se întâlnesc echipele Tricolorul Breaza și FC Bănești. Iată programul, cu scurte avancronici și delegările arbitrilor și observatorilor.

Alte stiri recente

6737 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7755 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.