CONTACT

La Câmpina, furnizarea apei potabile se va relua vineri, 19 ianuarie, după ora 23

- Actualitate -

La Câmpina, furnizarea apei potabile se va relua vineri, 19 ianuarie, după ora 23

De joi după-amiază, de la momentul avarierii conductei magistrale de apă în zona stației Voila, municipiul Câmpina se confruntă cu lipsa apei în cea mai mare parte a localității.

Unii au apucat să-și facă rezerve de apă, alții au fost ceva mai norocoși și au beneficiat de apă din sursa alternativă oferită de HidroPrahova.
În paralel, la locul avariei s-a lucrat intens până la momentul în care s-a descoperit exact problema: se stricase o piesă care poate fi achiziționată doar din afara țării și care cel mai devreme ar fi putut fi adusă în două-trei săptămâni. Ceea ce ar fi însemnat ca municipiul Câmpina să stea toată această perioadă fără apă!
Primarul Alin Moldoveanu a fost în repetate rânduri la locul avariei și a intervenit la societatea Confind pentru realizarea piesei respective, până se găsește o altă soluție. La rândul său, societatea Confind a dat dovadă de maximă înțelegere în fața unei probleme vitale pentru comunitate, s-a lucrat toată noaptea de joi spre vineri, iar în cursul zilei de vineri a fost adusă și montată piesa respectivă. Abia în jurul orei 23.00 a zilei de vineri, 19 ianuarie, s-ar putea relua etapizat furnizarea apei în municipiul Câmpina, după cum anunță HidroPrahova.


19 Jan 2024 16:31 3246 vizualizari


Comentarii






  • 20.01.2024 12:40 diss Ținând cont de gravitatea avariei și vremea total potrivnică de data aceasta nu mai avem ce comenta.Toți s-au mobilizat exemplar, felicitări!
  • 20.01.2024 09:18 Dacul liber Surpriza, a venit apa!
  • 20.01.2024 06:39 Cristina Unde s-a reluat furnizarea apei, pe strada Dealului, noi nu avem apă, stăm cu mirosurile să nu spun ..., la baie, de ce ne mințiți???????
2107 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2994 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3937 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3471 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV