CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În Prahova, un bărbat de fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri

- Actualitate -

În Prahova, un bărbat de fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat joi, 21 septembrie, la Ploiești, o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (canabis). Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, bărbatul a fost depistat în flagrant în timp ce ar fi oferit spre vânzare aproximativ 10 grame de canabis, asupra acestuia fiind descoperite încă 13 grame de canabis, destinate comercializării. În fapt, în perioada noiembrie 2022 – septembrie 2023, bărbatul ar fi comercializat canabis, droguri de risc, în repetate rânduri către consumatori din județul Prahova și municipiul București, cu sume între 150 și 500 de lei. În urma perchezițiilor efectuate, în municipiul București și județul Prahova, au fost descoperite și ridicate 15 grame de canabis și 8 grame de rezină de canabis. În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunerea de arestare preventive a bănuitului, pentru 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

(Sursa video - IJP Prahova)

 


22 Sep 2023 15:44 1948 vizualizari


Comentarii


1077 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
763 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4220 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV