CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PCC solicită demisia lui Iulian Dumitrescu și Dumitru Tudone de la CJ Prahova. De astăzi, Tudone a preluat conducerea județului

- Politică -

PCC solicită demisia lui Iulian Dumitrescu și Dumitru Tudone de la CJ Prahova. De astăzi, Tudone a preluat conducerea județului

Partidul Câmpina Curată solicită demisia lui Iulian Dumitrescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a lui Dumitru Tudone – din funcția de vicepreședinte al CJ și a Anei Maria Vasile – din funcția de administrator public al județului. Într-o declarația de presă făcută astăzi, președintele PCC, Rudolf Leica, a afirmat că această solicitare este justificată de “deschiderea, de către Direcția Națională Anticorupție, a unui dosar în care domnul Iulian Dumitrescu și doamna Ana Maria Vasile sunt acuzați de luare de mită și fals în declarații”.

Pe de altă parte, Dumitru Tudone, vicepreședinte al CJ Prahova și un apropiat al lui Iulian Dumitrescu, este cel care, de astăzi, conduce județul. Consilierii județeni, întruniți astăzi în ședință extraordinară de îndată, au aprobat ca Dumitru Tudone să preia atribuțiile de președinte al CJ Prahova. Dintre cei 32 de consilieri județeni, 19 au votat în favoarea lui Tudone, 7 au votat împotrivă, iar 6 voturi au fost nule. Vă reamintim că, prin ordonanța procurorilor DNA, care l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, Iulian Dumitrescu a primit interdicție de a-și exercita funcția de președinte al Consiliului Județean.
Dumitru Tudone a venit în Prahova, în 2020, după ce în prealabil a fost secretar general al Consiliului Județean Călărași. A obținut un mandat de consilier județean și apoi a fost ales vicepreședinte al CJ. A fost încă de la început mâna dreaptă a lui Iulian Dumitrescu, cel care l-a și adus de la Călărași.
(Sursă foto - Ziarul Incomod)


05 Feb 2024 19:34 1118 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
382 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
2562 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1742 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1950 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV