CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PCC solicită demisia lui Iulian Dumitrescu și Dumitru Tudone de la CJ Prahova. De astăzi, Tudone a preluat conducerea județului

- Politică -

PCC solicită demisia lui Iulian Dumitrescu și Dumitru Tudone de la CJ Prahova. De astăzi, Tudone a preluat conducerea județului

Partidul Câmpina Curată solicită demisia lui Iulian Dumitrescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a lui Dumitru Tudone – din funcția de vicepreședinte al CJ și a Anei Maria Vasile – din funcția de administrator public al județului. Într-o declarația de presă făcută astăzi, președintele PCC, Rudolf Leica, a afirmat că această solicitare este justificată de “deschiderea, de către Direcția Națională Anticorupție, a unui dosar în care domnul Iulian Dumitrescu și doamna Ana Maria Vasile sunt acuzați de luare de mită și fals în declarații”.

Pe de altă parte, Dumitru Tudone, vicepreședinte al CJ Prahova și un apropiat al lui Iulian Dumitrescu, este cel care, de astăzi, conduce județul. Consilierii județeni, întruniți astăzi în ședință extraordinară de îndată, au aprobat ca Dumitru Tudone să preia atribuțiile de președinte al CJ Prahova. Dintre cei 32 de consilieri județeni, 19 au votat în favoarea lui Tudone, 7 au votat împotrivă, iar 6 voturi au fost nule. Vă reamintim că, prin ordonanța procurorilor DNA, care l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, Iulian Dumitrescu a primit interdicție de a-și exercita funcția de președinte al Consiliului Județean.
Dumitru Tudone a venit în Prahova, în 2020, după ce în prealabil a fost secretar general al Consiliului Județean Călărași. A obținut un mandat de consilier județean și apoi a fost ales vicepreședinte al CJ. A fost încă de la început mâna dreaptă a lui Iulian Dumitrescu, cel care l-a și adus de la Călărași.
(Sursă foto - Ziarul Incomod)


05 Feb 2024 19:34 1080 vizualizari


Comentarii






397 vizualizari 14 May 2024 22:02 Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație!”

Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024 este Daniel Ioniță, care are două mandate de consilier, dar și o licență și un master în administrație publică.

citeste mai mult
1109 vizualizari 09 May 2024 17:45 Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu se prezintă la alegerile din 9 iunie 2024 cu experiența acumulată sub lupa publică în ultimii patru ani, atât ca politician, cât și ca activist civic. Candidatul SOS România aduced o viziune diferită despre viitorul municipiului Câmpina, bazată pe proiecte concrete care să schimbe trendul actual al scăderii demografice, al îmbătrânirii și sărăcirii populației municipiului nostru,

citeste mai mult
1604 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2862 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV