”Meseria de părinte se învață în fiecare zi”, un proiect ajuns la ediția a doua, derulat la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

Marți, 10 mai 2022, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a avut loc Expoziția - Concurs din cadrul proiectului județean "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", ediția a II-a.

Juriul a fost alcătuit din invitați speciali: Maria Vasilescu - director al Școlii Gimnaziale "Rareș Vodă" Ploiești, Mariana Ilie - inspector ISJ Prahova, Liliana-Mara Grigore - inspector ISJ Prahova, Georgeta Vasile - director al Grădiniței nr. 35 Ploiești și Mihaela Predea - director al Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina. Membrii juriului au avut o misiune grea, aceea de a alege cele mai bune lucrări pentru fiecare secțiune a concursului - desen, pictură, colaj. Au fost peste 400 de lucrări realizate de către preșcolari din județ, dar și din alte județe - Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Iași, Dâmbovița, Timiș, precum și din București. 
La eveniment au mai participat Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina, Florea Mincu - inspector management instituțional ISJ Prahova, Anca Barbu - contabil-șef al ISJ Prahova, colectivul cadrelor didactice din grădinița gazdă și părinți reprezentanți ai fiecărei grupe de copii.
Pentru a introduce invitații în atmosfera grădiniței, copiii de la Grupa Gărgărițelor - program prelungit - au prezentat un dans popular, apoi au urmat câteva prezentări - "Părinții grupei Albinuțelelor au fost copii pentru o zi", "Părinții grupei Licurici, jocuri de rol" ," Părinții Grupei Gărgărițelor au făcut prăjituri și bomboane" etc. Discuțiile au pornit de la un citat (primit împreună cu programul zilei), au fost activități interactive și emoționante pentru fiecare participant. Invitații speciali au primit diplome de participare pentru prezența la acest eveniment. 
Proiectul este unul de suflet al cadrelor didactice de la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, abordând o temă vastă și cu multe emoții. ”Este o mulțumire extraordinară să fim parte din familia celor mici, sa fim a doua mamă, să auzim un copil că îi spune mamei: mami, te iubesc pe tine și pe doamna!. Și noi suntem părinți și vedem că putem învăța mereu lucruri noi, oricât de mari ar fi copiii noștri. Colaborarea dintre grădinița noastră și familiile copiilor înscriși este frumoasă, benefică celor mici. Ne dorim și în continuare astfel de activități deosebite, care demonstrează munca nemăsurata a educatoarelor noastre”, ne-a declarat la finalul acțiunii Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina.

4200 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1679 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

1703 vizualizari
07 apr. 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

1 comentarii

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.