”Meseria de părinte se învață în fiecare zi”, un proiect ajuns la ediția a doua, derulat la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

Marți, 10 mai 2022, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a avut loc Expoziția - Concurs din cadrul proiectului județean "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", ediția a II-a.

Juriul a fost alcătuit din invitați speciali: Maria Vasilescu - director al Școlii Gimnaziale "Rareș Vodă" Ploiești, Mariana Ilie - inspector ISJ Prahova, Liliana-Mara Grigore - inspector ISJ Prahova, Georgeta Vasile - director al Grădiniței nr. 35 Ploiești și Mihaela Predea - director al Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina. Membrii juriului au avut o misiune grea, aceea de a alege cele mai bune lucrări pentru fiecare secțiune a concursului - desen, pictură, colaj. Au fost peste 400 de lucrări realizate de către preșcolari din județ, dar și din alte județe - Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Iași, Dâmbovița, Timiș, precum și din București. 
La eveniment au mai participat Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina, Florea Mincu - inspector management instituțional ISJ Prahova, Anca Barbu - contabil-șef al ISJ Prahova, colectivul cadrelor didactice din grădinița gazdă și părinți reprezentanți ai fiecărei grupe de copii.
Pentru a introduce invitații în atmosfera grădiniței, copiii de la Grupa Gărgărițelor - program prelungit - au prezentat un dans popular, apoi au urmat câteva prezentări - "Părinții grupei Albinuțelelor au fost copii pentru o zi", "Părinții grupei Licurici, jocuri de rol" ," Părinții Grupei Gărgărițelor au făcut prăjituri și bomboane" etc. Discuțiile au pornit de la un citat (primit împreună cu programul zilei), au fost activități interactive și emoționante pentru fiecare participant. Invitații speciali au primit diplome de participare pentru prezența la acest eveniment. 
Proiectul este unul de suflet al cadrelor didactice de la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, abordând o temă vastă și cu multe emoții. ”Este o mulțumire extraordinară să fim parte din familia celor mici, sa fim a doua mamă, să auzim un copil că îi spune mamei: mami, te iubesc pe tine și pe doamna!. Și noi suntem părinți și vedem că putem învăța mereu lucruri noi, oricât de mari ar fi copiii noștri. Colaborarea dintre grădinița noastră și familiile copiilor înscriși este frumoasă, benefică celor mici. Ne dorim și în continuare astfel de activități deosebite, care demonstrează munca nemăsurata a educatoarelor noastre”, ne-a declarat la finalul acțiunii Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina.

3582 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

965 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

2950 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

1181 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

1980 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.