”Meseria de părinte se învață în fiecare zi”, un proiect ajuns la ediția a doua, derulat la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

Marți, 10 mai 2022, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a avut loc Expoziția - Concurs din cadrul proiectului județean "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", ediția a II-a.

Juriul a fost alcătuit din invitați speciali: Maria Vasilescu - director al Școlii Gimnaziale "Rareș Vodă" Ploiești, Mariana Ilie - inspector ISJ Prahova, Liliana-Mara Grigore - inspector ISJ Prahova, Georgeta Vasile - director al Grădiniței nr. 35 Ploiești și Mihaela Predea - director al Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina. Membrii juriului au avut o misiune grea, aceea de a alege cele mai bune lucrări pentru fiecare secțiune a concursului - desen, pictură, colaj. Au fost peste 400 de lucrări realizate de către preșcolari din județ, dar și din alte județe - Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Iași, Dâmbovița, Timiș, precum și din București. 
La eveniment au mai participat Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina, Florea Mincu - inspector management instituțional ISJ Prahova, Anca Barbu - contabil-șef al ISJ Prahova, colectivul cadrelor didactice din grădinița gazdă și părinți reprezentanți ai fiecărei grupe de copii.
Pentru a introduce invitații în atmosfera grădiniței, copiii de la Grupa Gărgărițelor - program prelungit - au prezentat un dans popular, apoi au urmat câteva prezentări - "Părinții grupei Albinuțelelor au fost copii pentru o zi", "Părinții grupei Licurici, jocuri de rol" ," Părinții Grupei Gărgărițelor au făcut prăjituri și bomboane" etc. Discuțiile au pornit de la un citat (primit împreună cu programul zilei), au fost activități interactive și emoționante pentru fiecare participant. Invitații speciali au primit diplome de participare pentru prezența la acest eveniment. 
Proiectul este unul de suflet al cadrelor didactice de la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, abordând o temă vastă și cu multe emoții. ”Este o mulțumire extraordinară să fim parte din familia celor mici, sa fim a doua mamă, să auzim un copil că îi spune mamei: mami, te iubesc pe tine și pe doamna!. Și noi suntem părinți și vedem că putem învăța mereu lucruri noi, oricât de mari ar fi copiii noștri. Colaborarea dintre grădinița noastră și familiile copiilor înscriși este frumoasă, benefică celor mici. Ne dorim și în continuare astfel de activități deosebite, care demonstrează munca nemăsurata a educatoarelor noastre”, ne-a declarat la finalul acțiunii Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina.

4010 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2238 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

280 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.