Asociația de Tineret Together România organizează în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, în perioada 21-28 octombrie 2023, proiectul european multilateral “Digital and graphical skills for youth workers”, proiect finanțat prin programul Erasmus+ în cadrul acreditării organizației.
“Împreună cu partenerii noștri, credem că, în contextul actual, facilitarea grafică și digitală constituie un sprijin excelent pentru activitățile cu tinerii. Este o modalitate de a răspunde nevoilor grupului nostru țintă care bazează procesul de învățare și de achiziție a informațiilor pe input vizual. 30 de participanți din Bulgaria, Lituania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia și România vor avea ocazia să exploreze facilitarea grafică și digitală ca un instrument de lucru cu tinerii, precum și să împărtășească experiența și metodele lor de lucru cu tinerii în comunitățile pe care le reprezintă”, se precizează în comunicatul remis de Asociația de tineret Together România.
Obiectivele specifice ale cursului sunt:
1. Să introducă facilitarea grafică și digitală ca instrument educațional și să încurajeze utilizarea acesteia în diferite contexte de lucru cu tinerii.
2. Să ofere participanților competențe și o experiență practică de facilitare digitală și grafică.
3. Să contribuie la dezvoltarea profesională a participanților, îmbunătățirea cunoștințelor despre educația non formală utilizând instrumente digitale, competențe de limbi străine și abilități digitale, promovarea metodei de învățare prin joc și stimularea creativității.
4. Să ofere spațiul de împărtășire a experienței și lărgirea înțelegerii despre practicile educației non-formale în diferite țări și contexte de lucru ale participanților și să exploreze posibilitățile de a crea parteneriate între participanți pentru viitoarele proiecte la nivel european.
Asociația Together România își desfășoară activitatea în Câmpina si Valea Doftanei, este o organizație non‐guvernamentală, non‐profit și are statutul legal al unei asociații cu activități în domeniul artei, educației, culturii, protecției mediului, sportului și social pentru tineret. Pentru mai multe informații cu privire la acest proiect puteți accesa pagina web a asociației.
A venit vara... E vară, e vremea grătarului... Așa că mulți amatori de astfel de mdoalități de petrecere a timpului iber sunt în căutarea de ustensile, dar și de suveniruri atât pentru ”Ea”, cât și pentru ”El”, care pot fi asociate acestei distracții. Și ce poate fi mai potrivit pentru o aniversare la grătar decât un cadou cu această tematică!
Cristina Miruna Rânceanu avea doar 21 de ani.
În Câmpina se derulează proiectul ”Calificat pentru viitor”, care presupune inclusiv stagii de practică pentru elevi la agenți economici implicați în derularea acestui proiect.
Primăria Municipiului Câmpina informează cetățenii cu privire la termenele de eliberare a cărților de identitate (model 1997), precum și la situația operativă privind cărțile electronice de identitate.