Centrul de aritmetică mentală SmartyKids Câmpina angajează profesor (educator) part-time pentru cursuri cu copiii

Anunțuri (Categoria articolului)

Centrul de aritmetică mentală SmartyKids Câmpina își mărește echipa de profesori (educatori). Dacă sunteți în căutarea unui unui job flexibil, iubiți copiii și doriți să vă dezvoltați în sfera educațională, puteți trimite un CV pe adresacampina@smarty-kids.ro sau puteți suna la numărul de telefon 0724.582.007.

După ce CV-ul va fi atent analizat, veți fi contactați pentru stabilirea unui interviu, fie prin skype, fie în locația centrului. Veți avea suport permanent în derularea activității.

Condiții:
- persoană zâmbitoare, implicată , pozitivă și energică, care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și care iubește copiii;
- motivată să ajute copiii în procesul de învăţare;
- crede în potențialul de dezvoltare al fiecărui copil;
- absolvent sau în curs de absolvire a învățământului superior în Psihologie sau Pedagogie.

Reprezintă un avantaj:
- experiență în lucrul cu copii de vârstă preșcolară și școlară;
- abilități excelente de comunicare și lucrul în echipă;
- experiența pedagogică;
- abilitaţi de a lucra înWord și Excel, trimitere de e-mail-uri.

SmartyKids este un centru educațional pentru copii, care se ocupă de dezvoltarea lor intelectuală, păstrând atmosfera copilăriei. Programele școlare sunt concepute astfel încât copilul să dobândească cunoștințe treptat, în ritmul potrivit, fără a-și pierde interesul pentru activități. Relații la telefon 0724.582.007.

1811 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1740 vizualizari
28 sept. 2022 06:48

Începerea proiectului “Construirea de locuințe sociale pentru persoanele care trăiesc în locuințe amenințate de alunecări de teren sau adăposturi improvizate”, strada Petrolistului nr.11

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul “Construirea de locuințe sociale  pentru persoanele care trăiesc în locuințe amenințate de alunecări de teren sau adăposturi improvizate”, strada Petrolistului nr.11, Cod SMIS 153543, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Prioritatea de investiţii 9.1 - DLRC (CLLD) - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban.

1479 vizualizari
23 sept. 2022 19:29

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 23 septembrie 2022

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: