CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ceremonie de absolvire pentru promoția aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

- Eveniment -

Ceremonie de absolvire pentru promoția aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Promoția aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a avut ceremonia de absolvire vineri, 7 aprilie.

Pe o vreme rece, cu ploaie și vânt, la ceremonia de absolvire au participat mii de părinți și rude ale absolvenților, dar și oficialități - secretarul de stat Bogdan Despescu, precum și inspectorul general al Poliției Române, Benone Matei.
A fost un moment emoționant, unic pentru cei 1.312 absolvenți, dintre care 1.098 băieți și 214 fete. Șeful de promoție este un prahovean - Robert Burlacu, din Comarnic, cu o medie generală de absolvire de 9,88. De altfel, atât șeful de promoție, cât și alți doi elevi fruntași - Mălina Paicu, din Gorj, și Alexandru Năstăsache, din Iași, ne-au spus câteva cuvinte despre ce i-a determinat să aleagă meseria de polițist.
De asemenea, primii zece absolvenți ai acestei promoții au fost felicitați de secretarul de stat Bogdan Despescu, precum și de reprezentanții Coprului Național al Polițiștilor.
După emoționantul moment al defilării tuturor absolvenților, au urmat de acum "tradiționalele" cereri în căsătorie, patru la număr de această dată.
De luni, 10 aprilie, absolvenții acestei promoții ai școlii câmpinene de poliție se vor prezenta la inspectoratele județene de poliție unde au fost repartizați.


07 Apr 2023 15:09 7665 vizualizari


Comentarii


180 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
297 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
19752 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
739 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV