La Câmpina, numărul polițiștilor locali a fost suplimentat pentru asigurarea ordinii publice în perioada Sărbătorilor Pascale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că pentru perioada Sărbătorilor Pascale a suplimentat numărul polițiștilor locali în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică. De altfel, așa cum se întâmplă în fiecare an, în preajma acestor sărbători, când Poliția Locală colaborează cu Poliția Municipală și Jandarmeria.

"Acțiunile Poliției Locale vor viza atât prevenirea și combaterea actelor de cerșetorie, a faptelor antisociale, prevenirea și combaterea infracțiunilor, cât și depistarea și aplicarea măsurilor legale împotriva persoanelor care comit astfel de fapte. De asemenea, se are în vedere fluidizarea traficului, în condițiile intensificării acestuia, în zonele comericale, de agrement și ale lăcașurilor de cult. Atât în perioada Deniilor, cât și în noaptea Învierii Domnului, conform planului de repartziare a efectivelor, stabilit împreună cu Poliția Municipiului Câmpina și Detașamentul 7 Jandarmi, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Serviciului Circulație Rutieră vor acționa în zona bisericilor "Nașterea Maicii Domnului" (Strada Drumul Taberei), "Sf. Pantelimon" (Strada Voila), "Sf. Mc. Dimitrie" (Strada Orizontului), "Sf. Nicolae" (Strada Nucilor, Cartier Slobozia) și Cimitirul Parohial Slobozia", se arată în comunicatul de presă al Primăriei Câmpina.
De asemenea, persoanele care au de semnalat fapte ce intră în sfera de competență a Poliției Locale Câmpina sunt rugate să se adreseze cu încredere, 24 de ore din 24, la numerele de telefon 0244.332.420 sau 0800.800.922 (apel gratuit).

3389 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.