Elevele de 10 la Bacalaureat, din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Marți, 30 iunie, s-au anunțat rezultatele la examenul de Bacalaureat, Câmpina putându-se mândri cu faptul că are trei eleve de 10 la acest examen. Promovabilitatea în Câmpina a fost de 62,53%, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” fiind din nou foarte aproape de procentajul maxim, înregistrând 99,41%. De altfel, de aici provin și cele trei fete care au obținut media 10 la Bacalaureat, la nivelul județului Prahova numărul celor cu media maximă fiind de 16.

Cele trei eleve din Câmpina cu media 10 la examenul de Bacalaureat din această vară sunt Teodora Pință (clasa a XII-a C, Științele Naturii, diriginte prof. Diana Pristavu), Mara Merca (clasa a XII-a D, Științe Sociale, diriginte prof. Oana Merca) și Mihaela Șandru (clasa a XII-a B, Matematică-Informatică, diriginte prof. Natalia Constantin). Toate cele trei eleve, profesorii, diriginții și părinții lor merită felicitări!
În zilele următoare, CâmpinaTV.ro vă va oferi interviuri cu cele trei eleve de 10 la Bacalaureat, din Câmpina.

Citiți și 62,53% promovabilitate la bacalaureat 2020 în Câmpina, înainte de contestații. Trei candidați au obținut media 10

10458 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Carmen Angelescu 30.06.2020 18:59 Felicitari pentru rezultatele deosebite si mult succes in continuare!
  • Nistorescu Monica 30.06.2020 23:27 VA ROG, RESPECTUOS, AȘTEPTAȚI ȘI CONTESTAȚIILE!!! IAR DUPĂ CONTESTAȚII, GRĂBIȚI VA ȘI ATUNCI CU INFORMAȚIILE CA ȘI ACUM! CU RESPECT!
  • Stănescu Andra Georgiana 01.07.2020 17:15 Mulțumesc mult

Social

2331 vizualizari
23 ian. 2021 13:20

Casa familiei Triță, din Provița de Sus, distrusă de incendiu, este refăcută cu sprijinul unor oameni extraordinari

Pe 2 ianuarie 2021, un incendiu puternic mistuia casa familiei Triță, din comuna Provița de Sus, și odată cu ea actele, îmbrăcămintea și toate bunurile agonisite. Oana și Nicolae Triță, alături de cei trei copii ai lor, de 9 ani, 14 ani și 17 ani, au rămas efectiv pe drumuri. Oamenii din Provița de Sus, din alte localități, dar și membrii unei asociații de motocicliști, într-o mobilizare extraordinară, un adevărat exemplu de spirit civic, au realizat ceva la care cei cinci membri ai familiei Triță nici nu mai sperau...

2473 vizualizari
23 ian. 2021 07:25

Medic specialist în stomatologie pediatrică la Clinica ProDent - Dr. Gruia din Câmpina

Din luna ianuarie 2021, copiii din Câmpina și din localitățile de pe Valea Prahovei pot beneficia de serviciile unui medic specialist în stomatologie pediatrică, dr. Marina Bătrânu, în cadrul Clinicii ProDent Dr. Gruia din municipiul Câmpina. Astfel, viziunea clinicii ProDent, aceea de a îmbunătăți sănătatea orală și calitatea vieții celor din jur, cuprinde acum un nou sector - copiii din Câmpina și Valea Prahovei.

Alte stiri recente

1910 vizualizari
23 ian. 2021 18:11

Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul al doilea la săritura în lungime în a doua etapă a Campionatului Național

La București au continuat sâmbătă întrecerile de atletism din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național. După ce vineri, Marius Vasile a câștigat fără emoții proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani (detalii - aici), sâmbătă la start s-au aliniat alți doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de Mihaela Marin), ambii concurând în proba de săritura în lungime.

4076 vizualizari
23 ian. 2021 09:30

Scandal în centrul Câmpinei, între mai multe persoane aflate în stare de ebrietate

Autoritățile au fost alertate, vineri seară, de un apel la 112, prin care se anunța că în zona centrală a municipiului Câmpina avea loc un conflict între mai mulți bărbați. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru verificarea aspectelor sesizate.