CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident grav pe DN1, la Nistorești. Trei persoane sunt rănite

- Social -

Accident grav pe DN1, la Nistorești. Trei persoane sunt rănite

Două mașini s-au ciocnit frontal, în această după-amiază, pe DN1 la km 99+600 m, pe raza orașului Breaza, cartierul Nistorești. Trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă și au fost transportate de ambulanțele Smurd la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.30. Au fost implicate două autoturisme - un Porsche Cayenne, cu număr de înmatriculare de București, condus de o tânără de 29 de ani și un Seat înmatriculat în Prahova, în care se aflau doi tineri - conducătorul auto (26 de ani) și pasagera din dreapta (de 22 de ani), ambii din Comarnic. Cel mai probabil, una dintre mașini a pătruns pe contrasens, impactul dintre cele două autoturisme fiind deosebit de puternic. A fost nevoie de intervenția echipajelor ISU de la descarcerare pentru a-i scoate pe tinerii răniți din Seat. În zona în care s-a produs accidentul sunt blocate complet cele două benzi ale DN1, pe sensul de mers spre Brașov, circulându-se dirijat, pe câte un fir în ambele sensuri, pe sensul de mers spre Ploiești. Se circulă foarte greu, cozile de mașini fiind întinse pe câțiva kilometri. Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui eveniment rutier.


16 Oct 2016 17:14 21451 vizualizari


Comentarii


  • 19.10.2016 21:17 iancu adrian Pasagerii din Seat erau din NISTORESTI
151 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
592 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
578 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
322 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV