Andreea Lungu (CSS ”Istrati” Câmpina) a câștigat proba de aruncarea discului la Campionatele Internaționale de Atletism ale României

Sport (Categoria articolului)

Performanță de excepție pentru atletismul câmpinean, după ziua foarte bună de ieri, în care Marius Vasile a obținut două medalii de argint, în probele de aruncarea greutății și aruncarea discului. În a doua zi a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, Andreea Lungu a câștigat proba de aruncarea discului, cu o aruncare de 45,79m.

Eleva antrenoarei Mihaela Marin, Andreea Lungu a avut ceva emoții, ocupanta locului secund - Elena Asmarandei, de la SCM Bacău - aruncând discul la numai 24cm de câmpineanca noastră. Mai mult, emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât la încălzirea dinaintea concursului Andreea avusese aruncări mai lungi decât cea cu care a câștigat concursul.
Mai mult, Andreea Lungu a primit și Trofeul ”Lia Manoliu” pentru cea mai bună performanță feminină din concurs, o realizare poate și mai importantă decât câștigarea propriu-zisă a concursului.
Se cuvin adresate felicitări sportivilor Andreea Lungu, Marius Vasile și antrenorilor Mihaela Marin și Nicolae Pavel!

4226 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

866 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1653 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1183 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1744 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.