CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din februarie, Clinica DentFamily Câmpina asigură urgențe stomatologice în fiecare sâmbătă

- Social -

Din februarie, Clinica DentFamily Câmpina asigură urgențe stomatologice în fiecare sâmbătă

Clinica stomatologică DentFamily - by Dr. Irimia din Câmpina este locul unde câmpinenii (și nu doar ei) beneficiază de servicii stomatologice de excepție. Iar din februarie 2024, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 9.00-14.00, DentFamily asigură urgențe stomatologice și programări de specialitate Pedodonție și Stomatologie generală.

Clinica DentFamily are peste 30 de ani de activitate și mii de pacienți tratați și mulțumiți, ceea ce reflectă profesionalismul unui act medical corect realizat la standarde înalte! Serviciile oferite de DentFamily acoperă toate specialitățile stomatologiei și anume: implantologie, chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie parodontală, endodonție la microscop, estetica și protetica dentară, ortodonție, pedodonție, stomatologie generală și radiologie digitală. Complexitatea gamei de servicii și medicii profesioniști cu experiență asigură consultații de specialitate și un plan de tratament interdisciplinar, oferind astfel pacienților transparență, încredere, calitatea unei danturi funcționale și pachete de servicii family personalizate pentru întreaga familie.
Investiția în digitalizare și tehnologie medicală reprezintă o prioritate pentru Clinica DentFamily, motiv pentru care în ultimii doi ani au fost făcute achiziții importante în acest sens, deoarece un act medical realizat fără durere, minim invaziv, estetic și durabil reprezintă cartea de vizită a DentFamily.
Medicii specialiști DentFamily sunt dedicați misiunii de a „Aduce viață zâmbetului tău"! (P)

Informații si programari la numerele de telefon: 0244.333.134; 0748.433.652
E-mail
: office@dentfamily.ro
Website
: www.dentfamily.ro
DentFamily - Strada Griviței, nr. 75, Câmpina, Prahova
Program de lucru, de luni până vineri, 8.00-20.00.
Din februarie, sâmbăta, 9.00-14.00 pentru urgențe.


18 Jan 2024 07:46 2599 vizualizari


Comentarii


407 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1534 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1003 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV