CS Câmpina a zdrobit campioana judeţului Dâmboviţa şi s-a calificat la turneul semifinal al juniorilor A

Sport (Categoria articolului)

După 3-0 la "masa verde" joi, în prima manşă a barajului interjudeţean pentru calificarea la turneul semifinal al juniorilor A, CS Câmpina a întâlnit sâmbătă după-amiază campioana judeţului Dâmboviţa, Unirea Ungureni. Echipa pregătită de Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu s-a impus de o manieră categorică, 8-1, asigurându-şi calificarea fără dubii în turnul semifinal, care va avea loc în perioada 16-19 iunie.

Meciul a început bine pentru câmpineni, care au deschis scorul prin George Dumitru, încă din minutul 7. Chiar dacă au reuşit egalarea, din penalty, la o fază la care arbitrul Vasile Buzea i-a acordat cu maximă uşurinţă al doilea cartonaş galben - implicit, şi pe cel roşu, lui Paul Rece, oaspeţii nu au avut puterea de a reveni în joc, iar câmpinenii au mai înscris de două ori, prin Stancu, minutele 31 (penalty) şi 37, conducând la pauză cu 3-1. Repriza secundă a fost integral a formaţiei antrenate de Opatchi şi Dumitrescu, în ciuda inferiorităţii numerice. Oaspeţii au ajuns arareori la poarta gazdelor, de fiecare dată, intervenţiile portarului R. Gheorghe fiind foarte bune. Au mai marcat Stancu (minutul 46), Catrina (minutele 48 şi 51), George Dumitru (minutul 65) şi Julan (minutul 81).
O calificare importantă pentru fotbalul câmpinean, care avea nevoie de un astfel de rezultat şi o astfel de calificare, pentru că, poate, "a venit momentul ca lumea  fotbalului din Câmpina să lase răutăţile şi să fie mai unită, pentru că toţi muncim pentru oamenii care vin la teren, să vadă un meci de fotbal", după cum declara tehnicianul echipei CS Câmpina, Roberto Opatchi, la finalul partidei de sâmbătă după-amiază (video).
Iată şi formula de joc aliniată de CS Câmpina: R. Gheorghe - Julan, Rece, Banu, Catrina, Badea, Micuţă (79 M. Ştefan), Cordoş (43 Zob), Stancu (cpt), G. Dumitru, D. Dumitru (65 Iatan). Antrenori: Roberto Opatchi (principal), Claudiu Dumitrescu (secund).

8936 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 11.06.2017 00:22 Felicitari !

Sport

1332 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2106 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1150 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

803 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.