După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina s-a reunit în această după-amiază la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, sub comanda aceluiaşi colectiv tehnic cu care a încheiat sezonul precedent, Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu. Cea mai importantă informație este aceea că la nivelul conducerii clubului s-a luat decizia ca echipa de fotbal să continue tot la nivelul juniorilor.

În cursul lunii trecute, CS Câmpina a depus la AJF Prahova o adresă oficială prin care solicita un loc într-un campionat județean de seniori. "Aproape în acelaşi timp cu acest demers, am primit de la conducerea echipei Petrolul Băicoi o neaşteptată ofertă de a înscrie CS Câmpina în Liga A Prahova, în locul echipei băicoiene ce intenţiona să renunţe la a mai juca în acest eşalon. Singurul impediment, care s-a şi dovedit a fi de netrecut (în cazul clubului nostru, cel puţin), era acceptul AJF Prahova pentru acest schimb de locuri. În consecinţă, având în vedere că negocierile dintre Petrolul Băicoi şi AJF Prahova pe această temă sunt încă departe de a fi încheiate şi noi nu ne dorim să mai prelungim această stare de incertitudine, care nu duce la nimic bun, am hotărât să înscriem pe mai departe echipa, cel puţin în anul competiţional 2017 – 2018, în Campionatul Judeţean de Juniori A", se arată într-un comunicat remis astăzi de Comitetul Director al CS Câmpina.
Aşadar, au existat nişte negocieri, lucru recunoscut de ambele părţi, ba chiar la finalul săptămânii trecute, surse din cadrul AJF Prahova dădeau ca sigură realizarea acestei înţelegeri, dar în cele din urmă CS Câmpina a renunţat la un astfel de demers.
În aceste condiţii, au picat deja discuţiile pe care conducerea clubului le avea cu diverşi jucători, ba chiar s-a renunţat la un jucător, George Dumitru, singurul din lotul formaţiei câmpinene care nu mai îndeplineşte condiţiile de vârstă pentru a juca şi în viitorul sezon la nivelul juniorilor A. Astfel, unul dintre golgheterii formaţiei câmpinene, George Dumitru, va ajunge la Petrolul Ploieşti. Totuşi, el a venit astăzi la reunirea lotului, pentru a fi alături de colegii săi.
La reunirea de astăzi au fost prezenţi doar 12 jucători, absenţii urmând a fi "amendaţi" de antrenorul Roberto Opatchi cu 50 lei, după cum a afirmat acesta. Nu a participat nimeni din partea Comitetului Director al CS Câmpina, nici măcar preşedintele clubului. A fost prezent președintele Comisiei de Cultură și Sport a Consiliului Local Câmpina, Florin Frățilă, dar acesta nu are nicio calitate în conducerea executivă a clubului.
Antrenorul principal al formaţiei, Roberto Opatchi, şi-a anunţat elevii că "obiectivul impus de mine şi Claudiu Dumitrescu pentru noul sezon este să depăşim performanţa din sezonul precedent. Şi vreau să mai ştiţi că vom fi mult mai exigenţi din punct de vedere al disciplinei, iar ceea ce aţi făcut unii dintre voi la Săcele, la turneul semifinal, în noaptea de dinaintea ultimului meci, vă promit eu că nu se va mai repeta!" De asemenea, tehnicianul câmpinean şi-a anunţat jucătorii că vor avea trei antrenamente pe săptămână, joc la finalul fiecărei săptămâni, sâmbătă, 29 iulie, urmând a întâlni echipa AFC Brebu, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol. Se va pleca şi într-un cantonament, căutându-se în momentul de faţă o locaţie unde să existe şi acces la un teren de fotbal.

7913 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1832 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2134 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

340 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1730 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.