După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina s-a reunit în această după-amiază la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, sub comanda aceluiaşi colectiv tehnic cu care a încheiat sezonul precedent, Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu. Cea mai importantă informație este aceea că la nivelul conducerii clubului s-a luat decizia ca echipa de fotbal să continue tot la nivelul juniorilor.

În cursul lunii trecute, CS Câmpina a depus la AJF Prahova o adresă oficială prin care solicita un loc într-un campionat județean de seniori. "Aproape în acelaşi timp cu acest demers, am primit de la conducerea echipei Petrolul Băicoi o neaşteptată ofertă de a înscrie CS Câmpina în Liga A Prahova, în locul echipei băicoiene ce intenţiona să renunţe la a mai juca în acest eşalon. Singurul impediment, care s-a şi dovedit a fi de netrecut (în cazul clubului nostru, cel puţin), era acceptul AJF Prahova pentru acest schimb de locuri. În consecinţă, având în vedere că negocierile dintre Petrolul Băicoi şi AJF Prahova pe această temă sunt încă departe de a fi încheiate şi noi nu ne dorim să mai prelungim această stare de incertitudine, care nu duce la nimic bun, am hotărât să înscriem pe mai departe echipa, cel puţin în anul competiţional 2017 – 2018, în Campionatul Judeţean de Juniori A", se arată într-un comunicat remis astăzi de Comitetul Director al CS Câmpina.
Aşadar, au existat nişte negocieri, lucru recunoscut de ambele părţi, ba chiar la finalul săptămânii trecute, surse din cadrul AJF Prahova dădeau ca sigură realizarea acestei înţelegeri, dar în cele din urmă CS Câmpina a renunţat la un astfel de demers.
În aceste condiţii, au picat deja discuţiile pe care conducerea clubului le avea cu diverşi jucători, ba chiar s-a renunţat la un jucător, George Dumitru, singurul din lotul formaţiei câmpinene care nu mai îndeplineşte condiţiile de vârstă pentru a juca şi în viitorul sezon la nivelul juniorilor A. Astfel, unul dintre golgheterii formaţiei câmpinene, George Dumitru, va ajunge la Petrolul Ploieşti. Totuşi, el a venit astăzi la reunirea lotului, pentru a fi alături de colegii săi.
La reunirea de astăzi au fost prezenţi doar 12 jucători, absenţii urmând a fi "amendaţi" de antrenorul Roberto Opatchi cu 50 lei, după cum a afirmat acesta. Nu a participat nimeni din partea Comitetului Director al CS Câmpina, nici măcar preşedintele clubului. A fost prezent președintele Comisiei de Cultură și Sport a Consiliului Local Câmpina, Florin Frățilă, dar acesta nu are nicio calitate în conducerea executivă a clubului.
Antrenorul principal al formaţiei, Roberto Opatchi, şi-a anunţat elevii că "obiectivul impus de mine şi Claudiu Dumitrescu pentru noul sezon este să depăşim performanţa din sezonul precedent. Şi vreau să mai ştiţi că vom fi mult mai exigenţi din punct de vedere al disciplinei, iar ceea ce aţi făcut unii dintre voi la Săcele, la turneul semifinal, în noaptea de dinaintea ultimului meci, vă promit eu că nu se va mai repeta!" De asemenea, tehnicianul câmpinean şi-a anunţat jucătorii că vor avea trei antrenamente pe săptămână, joc la finalul fiecărei săptămâni, sâmbătă, 29 iulie, urmând a întâlni echipa AFC Brebu, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol. Se va pleca şi într-un cantonament, căutându-se în momentul de faţă o locaţie unde să existe şi acces la un teren de fotbal.

7880 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1627 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

840 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.