CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

- Sport -

După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

CS Câmpina s-a reunit în această după-amiază la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, sub comanda aceluiaşi colectiv tehnic cu care a încheiat sezonul precedent, Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu. Cea mai importantă informație este aceea că la nivelul conducerii clubului s-a luat decizia ca echipa de fotbal să continue tot la nivelul juniorilor.

În cursul lunii trecute, CS Câmpina a depus la AJF Prahova o adresă oficială prin care solicita un loc într-un campionat județean de seniori. "Aproape în acelaşi timp cu acest demers, am primit de la conducerea echipei Petrolul Băicoi o neaşteptată ofertă de a înscrie CS Câmpina în Liga A Prahova, în locul echipei băicoiene ce intenţiona să renunţe la a mai juca în acest eşalon. Singurul impediment, care s-a şi dovedit a fi de netrecut (în cazul clubului nostru, cel puţin), era acceptul AJF Prahova pentru acest schimb de locuri. În consecinţă, având în vedere că negocierile dintre Petrolul Băicoi şi AJF Prahova pe această temă sunt încă departe de a fi încheiate şi noi nu ne dorim să mai prelungim această stare de incertitudine, care nu duce la nimic bun, am hotărât să înscriem pe mai departe echipa, cel puţin în anul competiţional 2017 – 2018, în Campionatul Judeţean de Juniori A", se arată într-un comunicat remis astăzi de Comitetul Director al CS Câmpina.
Aşadar, au existat nişte negocieri, lucru recunoscut de ambele părţi, ba chiar la finalul săptămânii trecute, surse din cadrul AJF Prahova dădeau ca sigură realizarea acestei înţelegeri, dar în cele din urmă CS Câmpina a renunţat la un astfel de demers.
În aceste condiţii, au picat deja discuţiile pe care conducerea clubului le avea cu diverşi jucători, ba chiar s-a renunţat la un jucător, George Dumitru, singurul din lotul formaţiei câmpinene care nu mai îndeplineşte condiţiile de vârstă pentru a juca şi în viitorul sezon la nivelul juniorilor A. Astfel, unul dintre golgheterii formaţiei câmpinene, George Dumitru, va ajunge la Petrolul Ploieşti. Totuşi, el a venit astăzi la reunirea lotului, pentru a fi alături de colegii săi.
La reunirea de astăzi au fost prezenţi doar 12 jucători, absenţii urmând a fi "amendaţi" de antrenorul Roberto Opatchi cu 50 lei, după cum a afirmat acesta. Nu a participat nimeni din partea Comitetului Director al CS Câmpina, nici măcar preşedintele clubului. A fost prezent președintele Comisiei de Cultură și Sport a Consiliului Local Câmpina, Florin Frățilă, dar acesta nu are nicio calitate în conducerea executivă a clubului.
Antrenorul principal al formaţiei, Roberto Opatchi, şi-a anunţat elevii că "obiectivul impus de mine şi Claudiu Dumitrescu pentru noul sezon este să depăşim performanţa din sezonul precedent. Şi vreau să mai ştiţi că vom fi mult mai exigenţi din punct de vedere al disciplinei, iar ceea ce aţi făcut unii dintre voi la Săcele, la turneul semifinal, în noaptea de dinaintea ultimului meci, vă promit eu că nu se va mai repeta!" De asemenea, tehnicianul câmpinean şi-a anunţat jucătorii că vor avea trei antrenamente pe săptămână, joc la finalul fiecărei săptămâni, sâmbătă, 29 iulie, urmând a întâlni echipa AFC Brebu, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol. Se va pleca şi într-un cantonament, căutându-se în momentul de faţă o locaţie unde să existe şi acces la un teren de fotbal.


24 Jul 2017 20:38 7969 vizualizari


Comentarii


380 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
529 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV