Două clasări pe podium pentru motocrosiştii de la Lido Câmpina la etapa de la Moreni

Sport (Categoria articolului)

Etapa a 4-a a Campionatului Naţional de Motocros s-a desfăşurat sâmbătă, 24 iunie, pe circuitul de la Moreni, câmpineanul Cătălin Duţă, prim-vicepreşedinte al Federaţiei Române de Motociclism şi preşedinte al Clubului Sportiv Lido Câmpina, fiind directorul concursului. Lido a participat cu nu mai puţin de 6 sportivi, un al şaptea accidentându-se la antrenamentul din ziua premergătoare cursei. Motocrosiştii câmpineni au reuşit două clasări pe podium.

Astfel, la clasa 85 cmc, etapa a fost câştigată de Cristian Gîrju, legitimat la CS Lido, tânăr născut în Italia, dar cu părinţi câmpineni. De asemenea, la categoria veterani, pe locul al doilea s-a situat Marcel Vişoiu. Alţi doi sportivi de la Lido Câmpina au fost aproape de podium - Adrian Badea şi Bogdan Diaconu, ambii la categoria amatori, dar la clase diferite. Au mai participat tot la categoria amatori - Mihai Alexandru şi Constantin Dobre.
Un alt sportiv cu şanse la o clasare pe podium şi chiar la clasamentul general, Sebastian Strechioiu, a avut parte de un ghionion teribil. La antrenamentul de vineri, s-a accidentat destul de serios - fractură a unui deget de la mână, astfel că în loc să fie la concurs, sâmbătă a fost operat.
Oricum, un succes pentru motocrosul câmpinean, în actuala ediţie fiind prima dată când clubul câmpinean reuşeşte două clasări pe podium, la categorii diferite.

5452 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1796 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.