“Am greșit atunci când am plecat din PNL. Da, recunosc!”

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține deputatului câmpinean Virgil Guran, care a părăsit PNL în 2014, imediat după demararea procedurilor de fuziune cu PDL, pentru a reveni în rândurile liberalilor după numai un an. 'În momentul respectiv am fost dezamăgit și am luat decizia de a pleca. Am făcut o greșeală politică atunci, recunosc și mi-o asum!', ne-a declarat Virgil Guran.

Deputatul câmpinean spune că s-a lăsat cumva luat de val și asta pentru că i-a asimilat pe cei din PDL ca fiind toți oamenii lui Traian Băsescu. 'Mi-am dat seama ulterior că oamenii lui Băsescu au plecat... după Băsescu și îi regăsim acum la PMP. Cei devotați cu adevărat partidului și echipei au rămas în PDL, iar acum sunt în Partidul Național Liberal rezultat în urma fuziunii. Atunci, în 2014, am văzut altfel lucrurile. Totuși, a greși este omenește, eu cred că este mai important să recunoști și să-ți asumi fiecare gest făcut. Le-am explicat acest lucru și colegilor din PNL în momentul în care am revenit și le mulțumesc pentru înțelegere', a mai afirmat Virgil Guran.
Referitor la prezența sa pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare (locul 2 la Senat), Guran a ținut să precizeze
: 'Să fim înțeleși, nu am revenit în PNL pentru vreo funcție sau candidatură, nici nu mi-am cumpărat locul pe lista de candidați, așa cum s-a speculat. Am revenit ca simplu membru de partid, am depus o cerere de candidatură ca toți ceilalți colegi, iar pozițiile de pe listă au fost votate de Consiliul Director al PNL Prahova și validate de Biroul Permanent Național al partidului'.

9902 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1291 vizualizari
24 mar. 2024 09:49

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

2 comentarii

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

1211 vizualizari
22 mar. 2024 08:57

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

1 comentarii

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Alte stiri recente

298 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

483 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.