CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cum arată skatepark-ul din Câmpina, cu o zi înaintea termenului de finalizare...

- Actualitate -

Cum arată skatepark-ul din Câmpina, cu o zi înaintea termenului de finalizare...

Vineri, 24 august 2018, ar trebui să se încheie lucrările la skatepark-ul de la Câmpina, una dintre puţinele investiţii ale administraţiei locale în acest an. Skatepark-ul se realizează pe Strada Podului, la est de parcul de pe Bulevardul Culturii, de către firma Sofexpert Project SRL Șirna, cea care a câștigat licitația organizată de Primărie. Astăzi, cu o zi înainte de termenul scadent pentru finalizarea lucrării, ar fi fost de aşteptat să se lucreze într-un ritm frenetic. Am vizitat şantierul şi ceea ce am constatat puteţi vedea în imaginile foto și video.

23 august 2018, cu o zi înaintea termenului pentru finalizarea skatepark-ului, pe la ora 15.00, liniştea de aici era copleşitoare. O maşină neagră, de teren, cu toate uşile larg deschise, demonstra că situaţia era încinsă... Alături, o utilitară din care ne-a atras atenţia sforăitul puternic al unui om întins liniştit pe ambele canapele. Am vrut să-l trezim și să-l întrebăm când i se termină programul și când va fi gata skatepark-ul, dar nu ne-am îndurat, dormea mult prea profund. În spatele acestor maşini, un buldoexcavator cu cupa înfiptă într-un mal de pământ. În partea opusă terenului unde va fi cândva un skatepark, trei muncitori stăteau la umbră. Ce diriginte de şantier, ce şef care să urmărească şi, poate, să grăbească lucrările la o investiție de aproape 100.000 euro, nici vorbă, liniște și pace! Doar noi nu am avut ce face și ne-am dus să vedem dacă skatepark-ul este pregătit pentru panglica inaugurală. Se vede cu ochiul liber că lucrarea este departe de a fi finalizată. Probabil că motivele sunt cele invocate și de reprezentanții firmei care lucrează în Parcul de la Soldat: ori a plouat, ori a fost prea cald. Așa merg investițiile în Câmpina noastră cea dragă.
După cum știți, 24 august este termenul de finalizare și în cazul modernizării Parcului de la Soldat, o altă lucrare departe de a fi gata. Mâine trecem și pe acolo. Sunt lucrări plătite din bani publici, iar câmpinenii (care le plătesc) merită mai mult respect din partea acestor firme constructoare, dar și din partea celor care aduc aceste firme...

Interesant este faptul că pe panoul de la skatepark se menționează o altă valoare a lucrării decât cea cu care a fost câștigată licitația. Pe panou scrie 294.876,78 lei, în timp ce pe SEAP scrie clar că Sofexpert Project SRL Șirna a oferit la licitație 406.885 lei, fără TVA. (facsimil) De ce această diferență? O întrebare pentru Primăria Câmpina.


23 Aug 2018 21:30 7810 vizualizari


Comentarii


  • 27.08.2018 09:16 Cornelia Pentru Alexandru: E adevarat, primarul se ocupa de investitii, dar intreaba l pe domnul Pitigoi, viceprimarul, despre firma SC Sofexpert Project SRL, Sirna. Domnu’ Pitigoi asteptam implicarea dumneavoastra.
  • 24.08.2018 18:34 Alexandru pt Nini - ar trebui sa stiti ca de investitii se ocupa primarul, nu viceprimarul!
  • 24.08.2018 17:11 Nini Domnule Pitigoi nu aveati cu ce vă încălzi la iarna? S-au tăiat o groaza de copaci ca sa faceti acest parc. Sau nu stiati ce lucrari de mare importanta pt Campina sa mai realizați, ca sa iasa banul ? ?? Cine va folosi acest parc????? Rusine rusine rusine...
  • 24.08.2018 14:47 Roman Dan Vina este 100% a primariei,ce scuze mai are viceprimarul,nu l-a sunat nimeni?dar Curtea de Conturi e in concediu ?sa verifice suma licitata si ce mai urmeaza.Primarul se ocupa doar de mega proiecte, unde sunt bani multi, nu de gainarii de genul asta.
2768 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
588 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
779 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
872 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV