CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

- Actualitate -

Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

Ultimul punct al ședințelor ordinare ale Consiliului Local Câmpina este rezervat întrebărilor, interpelărilor, diverselor. Este un punct care a devenit interesant, mai ales de când primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a ales să nu mai participe la aceste discuții, ca o reacție la nivelul suburban în multe cazuri al acestor discuții, care se transformau în răfuieli personale.

În aceste condiții, am remarcat de ceva vreme, că ”diversele” au ajuns punctul preferat al viceprimarului Liviu Dumitrache pentru a lansa atacuri la adresa primarului Alin Moldoveanu, tocmai profitând de absența acestuia. De ce nu spune ce are de spus și în prezența vecinului său de palier de la ”Casa cu Grifoni” este greu de explicat...
La ședința ordinară a Consiliului Local din 25 ianuarie, am avut o nouă mostră care demonstrează afirmațiile noastre. Culmea, prilejul i-a fost oferit viceprimarului Dumitrache de un consilier apropiat mai nou de primarul Alin Moldoveanu, Florin Marcu. Acesta din urmă l-a întrebat pe Liviu Dumitrache dacă anul acesta sunt șanse să fie montate aparate de fitness în unele din parcurile orașului, așa cum el a cerut de aproape doi ani.
”Anul trecut era o sumă destul de consistentă în buget, dar cineva a tăiat-o la numai 6.000 lei, bani din care nu am putut achiziționa astfel de aparate pentru parcuri”, a explicat Dumitrache. ”Dar măcar anul acesta?”, a insistat Florin Marcu. ”Nu știu încă bugetul...” a încercat să fie ironic Dumitrache. Mai mult, colega de partid a viceprimarului, consilierul Adina Gârbăcică, a insistat: ”Ați spus că cineva a tăiat niște sume. Cine?”. ”Cum cine? Ordonatorul principal de credite, domnul Dobre”, a spus viceprimarul. Ar fi fost interesant de văzut o reacție a primarului Alin Moldoveanu dacă viceprimarul Dumitrache ar fi avut curajul să spună același lucru și în prezența sa.


26 Jan 2023 08:17 3811 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
799 vizualizari 16 Jun 2024 20:36 La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

Duminică după-amiază, la 16.25, polițiștii din Măgureni au fost alertați în legătură cu disparițiai unui copil de numai șase ani.

citeste mai mult
628 vizualizari 16 Jun 2024 18:05 Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini surprinse pe Bulevardul Culturii, care ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
605 vizualizari 16 Jun 2024 10:57 Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară, va începe luni, 17 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

citeste mai mult
19791 vizualizari 16 Jun 2024 10:12 Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina continuă examenul de admitere pentru o nouă promoție. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV