CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

- Actualitate -

Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

Ultimul punct al ședințelor ordinare ale Consiliului Local Câmpina este rezervat întrebărilor, interpelărilor, diverselor. Este un punct care a devenit interesant, mai ales de când primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a ales să nu mai participe la aceste discuții, ca o reacție la nivelul suburban în multe cazuri al acestor discuții, care se transformau în răfuieli personale.

În aceste condiții, am remarcat de ceva vreme, că ”diversele” au ajuns punctul preferat al viceprimarului Liviu Dumitrache pentru a lansa atacuri la adresa primarului Alin Moldoveanu, tocmai profitând de absența acestuia. De ce nu spune ce are de spus și în prezența vecinului său de palier de la ”Casa cu Grifoni” este greu de explicat...
La ședința ordinară a Consiliului Local din 25 ianuarie, am avut o nouă mostră care demonstrează afirmațiile noastre. Culmea, prilejul i-a fost oferit viceprimarului Dumitrache de un consilier apropiat mai nou de primarul Alin Moldoveanu, Florin Marcu. Acesta din urmă l-a întrebat pe Liviu Dumitrache dacă anul acesta sunt șanse să fie montate aparate de fitness în unele din parcurile orașului, așa cum el a cerut de aproape doi ani.
”Anul trecut era o sumă destul de consistentă în buget, dar cineva a tăiat-o la numai 6.000 lei, bani din care nu am putut achiziționa astfel de aparate pentru parcuri”, a explicat Dumitrache. ”Dar măcar anul acesta?”, a insistat Florin Marcu. ”Nu știu încă bugetul...” a încercat să fie ironic Dumitrache. Mai mult, colega de partid a viceprimarului, consilierul Adina Gârbăcică, a insistat: ”Ați spus că cineva a tăiat niște sume. Cine?”. ”Cum cine? Ordonatorul principal de credite, domnul Dobre”, a spus viceprimarul. Ar fi fost interesant de văzut o reacție a primarului Alin Moldoveanu dacă viceprimarul Dumitrache ar fi avut curajul să spună același lucru și în prezența sa.


26 Jan 2023 08:17 3772 vizualizari



Comentarii






2496 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1366 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4964 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV