Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

Actualitate (Categoria articolului)

Ultimul punct al ședințelor ordinare ale Consiliului Local Câmpina este rezervat întrebărilor, interpelărilor, diverselor. Este un punct care a devenit interesant, mai ales de când primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a ales să nu mai participe la aceste discuții, ca o reacție la nivelul suburban în multe cazuri al acestor discuții, care se transformau în răfuieli personale.

În aceste condiții, am remarcat de ceva vreme, că ”diversele” au ajuns punctul preferat al viceprimarului Liviu Dumitrache pentru a lansa atacuri la adresa primarului Alin Moldoveanu, tocmai profitând de absența acestuia. De ce nu spune ce are de spus și în prezența vecinului său de palier de la ”Casa cu Grifoni” este greu de explicat...
La ședința ordinară a Consiliului Local din 25 ianuarie, am avut o nouă mostră care demonstrează afirmațiile noastre. Culmea, prilejul i-a fost oferit viceprimarului Dumitrache de un consilier apropiat mai nou de primarul Alin Moldoveanu, Florin Marcu. Acesta din urmă l-a întrebat pe Liviu Dumitrache dacă anul acesta sunt șanse să fie montate aparate de fitness în unele din parcurile orașului, așa cum el a cerut de aproape doi ani.
”Anul trecut era o sumă destul de consistentă în buget, dar cineva a tăiat-o la numai 6.000 lei, bani din care nu am putut achiziționa astfel de aparate pentru parcuri”, a explicat Dumitrache. ”Dar măcar anul acesta?”, a insistat Florin Marcu. ”Nu știu încă bugetul...” a încercat să fie ironic Dumitrache. Mai mult, colega de partid a viceprimarului, consilierul Adina Gârbăcică, a insistat: ”Ați spus că cineva a tăiat niște sume. Cine?”. ”Cum cine? Ordonatorul principal de credite, domnul Dobre”, a spus viceprimarul. Ar fi fost interesant de văzut o reacție a primarului Alin Moldoveanu dacă viceprimarul Dumitrache ar fi avut curajul să spună același lucru și în prezența sa.

3677 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

325 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2272 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.