Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

Actualitate (Categoria articolului)

Ultimul punct al ședințelor ordinare ale Consiliului Local Câmpina este rezervat întrebărilor, interpelărilor, diverselor. Este un punct care a devenit interesant, mai ales de când primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a ales să nu mai participe la aceste discuții, ca o reacție la nivelul suburban în multe cazuri al acestor discuții, care se transformau în răfuieli personale.

În aceste condiții, am remarcat de ceva vreme, că ”diversele” au ajuns punctul preferat al viceprimarului Liviu Dumitrache pentru a lansa atacuri la adresa primarului Alin Moldoveanu, tocmai profitând de absența acestuia. De ce nu spune ce are de spus și în prezența vecinului său de palier de la ”Casa cu Grifoni” este greu de explicat...
La ședința ordinară a Consiliului Local din 25 ianuarie, am avut o nouă mostră care demonstrează afirmațiile noastre. Culmea, prilejul i-a fost oferit viceprimarului Dumitrache de un consilier apropiat mai nou de primarul Alin Moldoveanu, Florin Marcu. Acesta din urmă l-a întrebat pe Liviu Dumitrache dacă anul acesta sunt șanse să fie montate aparate de fitness în unele din parcurile orașului, așa cum el a cerut de aproape doi ani.
”Anul trecut era o sumă destul de consistentă în buget, dar cineva a tăiat-o la numai 6.000 lei, bani din care nu am putut achiziționa astfel de aparate pentru parcuri”, a explicat Dumitrache. ”Dar măcar anul acesta?”, a insistat Florin Marcu. ”Nu știu încă bugetul...” a încercat să fie ironic Dumitrache. Mai mult, colega de partid a viceprimarului, consilierul Adina Gârbăcică, a insistat: ”Ați spus că cineva a tăiat niște sume. Cine?”. ”Cum cine? Ordonatorul principal de credite, domnul Dobre”, a spus viceprimarul. Ar fi fost interesant de văzut o reacție a primarului Alin Moldoveanu dacă viceprimarul Dumitrache ar fi avut curajul să spună același lucru și în prezența sa.

3465 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1619 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.