Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

Actualitate (Categoria articolului)

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

Precizăm faptul că, prin intermediul bisericilor, se dorește nu doar ajutorarea familiilor defavorizate, adică a familiilor cu venituri mici, ci și a celor cu mai mulți copii sau a familiilor în care există persoane cu probleme de sănătate. Aici, rolul reprezentanților Bisericii este extrem de important, pentru că ei cunoc foarte bine problemele și nevoile oamenilor din parohie și îi pot îndruma pe reprezentanții grupului de firme spre acele familii aflate în nevoie. Vă reamintim faptul că grupul de firme Neptun – Soceram va sponsoriza cu suma de 50.000 lei fiecare biserică și fiecare cult din Câmpina, banii urmând să fie folosiți tocmai pentru persoanele și familiile care au nevoie de ajutor.
Ca și în cazul directorilor de școli, întâlnirea cu preoții și pastorii din municipiu s-a dorit a fi o primă  întâlnire de lucru, un dialog pentru stabilirea pașilor concreți care trebuie făcuți mai departe. Din partea sponsorilor au participat doamnele Grațiela Pîrvu și Florentina Cimuka, la discuții fiind prezent și primarul municipiului, Horia Tiseanu.
La finalul întâlnirii, părintele protoiereu Grigore Melnic ne-a declarat
: Principala predică a Bisericii noastre este dragostea. Ori manifestarea dragostei, în zilele noastre, se face în primul rând prin milă, prin întrajutorare. Noi, în Câmpina, avem acest mare avantaj, avem un grup de firme care aparține unui om cu suflet mare, Mihai Anastasescu, grup care a sprijinit în mai multe rânduri conform dragostei și milei. Așa s-a întâmplat și anul trecut, așa se întâmplă și anul acesta. Școlile, spitalele, oamenii nevoiași s-au bucurat și au primit acest gest al dragostei care a însemnat o bucată de pâine mai proaspătă pe masă. De aceea, pentru noi, ca slujitori ai Bisericii, este o onoare, este o șansă, o mândrie sfântă că putem să ne alăturăm acestui eveniment.

Citiți și: Bursele de meditații pentru elevi, un proiect important derulat de grupul de firme Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL și Medimfarm SA

3958 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Luminița Aroiu 23.09.2020 22:47 Mă numesc Luminița am o fetiță de aproape 15 ani este diagnosticată cu tetrapareză spastică nu merge a făcut mai multe operații la picioare ,a fost operată de scolioză pe coloană mai are și luxație de șold stâng trebuie operată,și am văzut articolul că veți să ajutați persoanele bolnave și copii ,și noi avem nevoie de bani pentru căruț pentru ghete ortopedice si alta nevoi suntem din Câmpina strada Bucea nr 2 Cămin TCM sc a eth 2 ap207 nr telefon 0730538077 vă rugăm din suflet să ne ajutați

Actualitate

2646 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

390 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

167 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

597 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: