Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

Potrivit martorilor și primelor informații ale Poliției, accidentul s-a produs în momentul în care dinspre centrele comerciale a ieșit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Bănești, un autoturism marca Renault, înmatriculat în județul Prahova, care nu s-a asigurat. Pe sensul dinspre centru spre ieșirea din Câmpina, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, circula un Audi A5, aproape nou, înmatriculat în județul Brașov. Trezindu-se cu un autoturism în fața, șoferul din Audi a frânat puternic, a virat dreapta pentru a evita coliziunea și s-a oprit într-un stâlp, pe care aproape că l-a pus la pământ. Autoturismul Audi a fost grav avariat, dar, din fericire, nu au existat victime. Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat cu aparatul etilotest pe ambii conducători auto implicați în acest incident rutier, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. De asemenea, traficul rutier nu a fost afectat. În afara polițiștilor, la fața locului au sosit și două echipaje de intervenție de la ISU - un echipaj cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

5749 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adi 25.09.2020 09:41 La ieșirea din parcarea Lidl si Kaufland spre șoseaua principală,ar trebui montat un semafor.Dar cine se ocupă de aceste probleme,nu-i duce capul.

Actualitate

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1240 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1350 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.