Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

Potrivit martorilor și primelor informații ale Poliției, accidentul s-a produs în momentul în care dinspre centrele comerciale a ieșit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Bănești, un autoturism marca Renault, înmatriculat în județul Prahova, care nu s-a asigurat. Pe sensul dinspre centru spre ieșirea din Câmpina, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, circula un Audi A5, aproape nou, înmatriculat în județul Brașov. Trezindu-se cu un autoturism în fața, șoferul din Audi a frânat puternic, a virat dreapta pentru a evita coliziunea și s-a oprit într-un stâlp, pe care aproape că l-a pus la pământ. Autoturismul Audi a fost grav avariat, dar, din fericire, nu au existat victime. Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat cu aparatul etilotest pe ambii conducători auto implicați în acest incident rutier, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. De asemenea, traficul rutier nu a fost afectat. În afara polițiștilor, la fața locului au sosit și două echipaje de intervenție de la ISU - un echipaj cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

4611 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adi 25.09.2020 09:41 La ieșirea din parcarea Lidl si Kaufland spre șoseaua principală,ar trebui montat un semafor.Dar cine se ocupă de aceste probleme,nu-i duce capul.

Actualitate

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1765 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1147 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.