O familie din Provița de Sus a rămas pe drumuri după ce un incendiu i-a distrus casa în totalitate. Părinții și cei trei copii au nevoie de ajutor!

Social (Categoria articolului)

Nu erau niște oameni bogați, din contră, se confruntau cu unele lipsuri, dar măcar aveau căsuța lor și aveau ce le pune pe masă copiilor. Acum nu mai au. Casa le-a ars în totalitate și odată cu ea le-au ars toate bunurile, inclusiv actele și îmbrăcămintea. Nicolae și Oana Triță, împreună cu cei trei băieți ai lor (de 9 ani, 14 ani, respectiv 17 ani) au rămas acum pe drumuri și au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. 

Incendiul de la Provița de Sus s-a produs pe 2 ianuarie 2021. La sosirea echipajului de pompieri de la Detașamentul Câmpina, focul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 90 mp, cu posibilitate de propagare la locuințele învecinate și la unele anexe gospodărești. Din casa familiei Triță nu a mai rămas nimic, pompierii reușind să împiedice extinderea incendiului la casele alăturate. Focul a izbucnit în bucătăria familiei Triță, unde proprietarii topeau untură. Grăsimea topită s-a aprins, aparatul de gătit, supraîncălzit, a luat foc imediat și de aici incendiul s-a extins cu repeziciune la toată locuința. Cei cinci membri ai familiei Triță și-au văzut casa arzând fără să poată face mai nimic. Dar bine, măcar, că niciunul dintre ei nu a pățit nimic. Chiar dacă o astfel de tragedie s-a abătut asupra lor, sunt în viață, sănătoși, șocați, evident, de ceea ce li s-a întâmplat și extrem de supărați că au rămas fără casă și fără bunuri. 
Casa se poate reconstrui, mobilierul, aparatura electrocasnică, hainele, toate acestea pot fi cumpărate sau primite, de aceea este nevoie de sprijinul nostru. Orice ajutor contează. Deja sunt oameni care au fost impresionați de drama familiei Triță și i-au venit în ajutor cu ce a putut fiecare. Dar este nevoie de mai mult și cât mai repede, pentru ca familia afectată să-și poată reface casa, să-și poată relua viața normală.

Toți cei care doresc să ajute pot dona bani în conturile deschise la ING Bank - Sucursala Centrală, pe numele Triță Nicolae Ionel:
- RO69INGB0000999910537749 (LEI)
- RO90INGB0000999910537759 (EURO)
De asemenea, cei care doresc să ajute familia Triță cu materiale de construcții, îmbrăcăminte, alimente sau alte produse îi pot contacta pe cei doi părinți la numerele de telefon: 0771.279.008 (Nicolae Triță) și 0771.279.030 (Oana Triță).

5335 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4722 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.