O familie din Provița de Sus a rămas pe drumuri după ce un incendiu i-a distrus casa în totalitate. Părinții și cei trei copii au nevoie de ajutor!

Social (Categoria articolului)

Nu erau niște oameni bogați, din contră, se confruntau cu unele lipsuri, dar măcar aveau căsuța lor și aveau ce le pune pe masă copiilor. Acum nu mai au. Casa le-a ars în totalitate și odată cu ea le-au ars toate bunurile, inclusiv actele și îmbrăcămintea. Nicolae și Oana Triță, împreună cu cei trei băieți ai lor (de 9 ani, 14 ani, respectiv 17 ani) au rămas acum pe drumuri și au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. 

Incendiul de la Provița de Sus s-a produs pe 2 ianuarie 2021. La sosirea echipajului de pompieri de la Detașamentul Câmpina, focul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 90 mp, cu posibilitate de propagare la locuințele învecinate și la unele anexe gospodărești. Din casa familiei Triță nu a mai rămas nimic, pompierii reușind să împiedice extinderea incendiului la casele alăturate. Focul a izbucnit în bucătăria familiei Triță, unde proprietarii topeau untură. Grăsimea topită s-a aprins, aparatul de gătit, supraîncălzit, a luat foc imediat și de aici incendiul s-a extins cu repeziciune la toată locuința. Cei cinci membri ai familiei Triță și-au văzut casa arzând fără să poată face mai nimic. Dar bine, măcar, că niciunul dintre ei nu a pățit nimic. Chiar dacă o astfel de tragedie s-a abătut asupra lor, sunt în viață, sănătoși, șocați, evident, de ceea ce li s-a întâmplat și extrem de supărați că au rămas fără casă și fără bunuri. 
Casa se poate reconstrui, mobilierul, aparatura electrocasnică, hainele, toate acestea pot fi cumpărate sau primite, de aceea este nevoie de sprijinul nostru. Orice ajutor contează. Deja sunt oameni care au fost impresionați de drama familiei Triță și i-au venit în ajutor cu ce a putut fiecare. Dar este nevoie de mai mult și cât mai repede, pentru ca familia afectată să-și poată reface casa, să-și poată relua viața normală.

Toți cei care doresc să ajute pot dona bani în conturile deschise la ING Bank - Sucursala Centrală, pe numele Triță Nicolae Ionel:
- RO69INGB0000999910537749 (LEI)
- RO90INGB0000999910537759 (EURO)
De asemenea, cei care doresc să ajute familia Triță cu materiale de construcții, îmbrăcăminte, alimente sau alte produse îi pot contacta pe cei doi părinți la numerele de telefon: 0771.279.008 (Nicolae Triță) și 0771.279.030 (Oana Triță).

6033 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3499 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.