CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Teleajen Văleni 2-3

- Sport -

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Teleajen Văleni 2-3

După debutul în Liga A Prahova, jucătorii formației Triumf Poiana Câmpina au disputat duminică și primul meci în fața propriilor suporteri, având de înfruntat o echipă cu ștate vechi în primul eșalon județean - Teleajen Văleni.

Meciul a început abrupt, oaspeții izbutind să se detașeze destul de rapid, în minutul 14, prin ”dubla” lui Cruceru. Poienarii au replicat bine și au reușit să egaleze încă dinainte de pauză, tot printr-o ”dublă”, avându-l ca autor pe Roman. În repriza secundă, gazdele au ratat o mulțime de ocazii, în vreme ce jucătorii formației din Vălenii de Munte au reușit să înscrie singurul gol al reprizei secunde, în minutul 64, prin Al. Ștefan, gol care le-a adus victoria. Antrenorii Valentin Bunea și Alin Postolache au trimis în teren pentru poienari pe: G. Stroie - G. Radu, Bej, Georgescu, Bălan, Bunea, Stan, Tăndălache (82 Pop), Roman (55 I. Vintilă), D, Marin, Rece.
Etapa viitoare, marți, 30 august, de la ora 18.00, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare în fața formației Unirea Urlați, iar Teleajen Văleni va primi pe terenul de la Drajna replica formației AFC Brebu.
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.

(Foto cu caracter ilustrativ)


28 Aug 2022 15:00 2192 vizualizari



Comentarii






  • 29.08.2022 10:21 Yoko San Nu s a vrut nici pe timpul lui Ceaușescu sa fie în A Poiana, Chitu a făcut greșeală sa fie satelitul lui Dinamo, după primele meciuri era pe primul loc în B și au ajuns la retrogradare. Fotbaliștii erau hrăniți bine cu suplimente, dar cred ca erau prost plătiți. Și echipa lui Mara ajunsese în C, dar s a desființat. Nu știu dacă primează banul sa fii sus dar sa ai și cu cine. Ploieștiul are pepiniera de copii, nu se compara cu Câmpina. Dar și autoritățile sunt mai praf decât la Câmpina, avantaj noi.
  • 29.08.2022 06:27 diss Rivalitatea dintre două foste echipe de tradiție ale Cămpinei, Poiana Cămpina și IRA Cămpina desfășurată prin diviziile B sau C , s-a transformat peste ani într-o prietenie nefirească( vezi suspiciunile de non combat la meciul din retur, cănd subit poienarii s-au ' îmbolnăvit' iar cămpinenii au câștigat cu 3-0 la masa verde) între CS Cămpina patronată de primarul Moldoveanu și Triumf Poiana Cămpina, înființată de același primar.Dacă pe vremuri la Cămpina veneau echipe precum Rapid, Petrolul, Târgoviște, Brașov...etc, acum cele două echipe promovate braț la braț au acumulat , în liga județeană,împreună ...1 punct din cele 12 puncte puse în joc.Ca peste tot nici fotbalul cămpinean nu mai este ce a fost iar amestecul politicului are efecte dezastruoase mai ales cănd nu există pricepere.
439 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1877 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2196 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2032 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV