Accident grav la ieșirea din Câmpina spre Cornu. A fost solicitat elicopterul SMURD

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE, ora 16.38 - Traficul a fost reluat.
UPDATE, ora 16.19 - 
În urma evaluării medicale, trei victime au fost transportate la spital: un bărbat 20 ani (traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, otoragie) și o femeie 36 ani (traumatism cranio-facial, traumatism toracic, fractură tibie picior drept), transportate de echipajele de Ambulanță la Spitalul Județean, iar un tânăr de 20 ani (traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență), preluat cu elicopterul SMURD pentru transfer la Spitalul Floreasca, din București.
UPDATE - Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a anunțat că și la ora 16.05 traficul este blocat pe DN1, pe sensul Câmpina - Sinaia. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.20.

Vineri după-amiază, în condițiile unui trafic cu valori ridicate, la ieșirea dn Câmpina spre Cornu a avut loc un grav accident de circulație.

Potrivit primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, în accident au fost implicate două aututorisme în care se aflau șase pasageri. Conform aceleiași surse, ISU a deplasat la fața locului o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. În sprijin se deplasează și un elicopter SMURD.
Traficul în zonă este blocat și cel mai probabil este vorba de persoane încarcerate, aflate în stare gravă.
Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, accidentul s-a produs între două autovehicule conduse de bărbați de 20, respectiv 49 ani. Cei doi, alături de un alt bărbat de 20 ani și o femeie de 36 ani sunt răniți. Conducătorul auto de 49 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Conform unor martori oculari, accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, după ce unul dintre autoturismele implicate, aflat la intersecția DN1 spre Câmpina și Cornu, a încercat să vireze la stânga, spre Ploiești, fără a acorda prioritate, fiind lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar pe sensul Ploiești - Sinaia. 
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

7374 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Driver 05.08.2022 16:47 Compania de drumuri.... Cate accidente, câți răniți, câți morți trebuie sa mai fie, până faceți un SENS GIRATORIU, am scris cu majuscule, poate vedeți și auziți.
  • Stefanica Mihai 05.08.2022 19:02 Să vireze spre câmpina nu spre Ploiesti

Actualitate

1099 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1145 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.