Conducerile unităților de învățământ din Câmpina, după finalizarea concursului pentru posturile de director și director adjunct

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele luni ale anului trecut s-a desfășurat concursul pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct la unitățile de învățământ preuniversitar. La Câmpina, 19 astfel de posturi au fost declarate vacante și au fost scoase la concurs. Rezultatele finale au fost validate de Inspectoratul Școlar Județean la jumătatea lunii decembrie 2021, iar ulterior au fost emise deciziile de numire pe posturi, valabile din 17 ianuarie 2022.

La Câmpina, au fost scoase la concurs posturile de director și director adjunct la: Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", Liceul Tehnologic Energetic, Liceul Tehnologic "Constantin Istrati", Liceul Tehnologic Mecanic, Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu", Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" și de posturile de director la Colegiul Tehnic Forestier, Școala Gimnazială Centrală, Grădinița cu program normal și program prelungit "Iulia Hasdeu" și Grădinița cu program prelungit nr. 9.
Iată care sunt conducerile unităților de învățământ din Câmpina, după finalizarea concursului și validarea rezultatelor:
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" - director Roxana Stan, director ajunct Bogdan Mihail Neagu
Liceul Tehnologic Energetic - director Stan Sârbu, director adjunct Gheorghe Lamba
Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" - director Claudia Popa, director adjunct Cristina Bobescu
Liceul Tehnologic Mecanic - director Vasile Androne, director adjunct Cosmin Popa
Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" - director Raluca Crețu, director adjunct Corina Gheorghe
Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" - director Virgil Andrei Tudorache, director adjunct Cătălin Bercăroiu (până la 31 august 2022)
Școala Gimnazială "Al. I. Cuza" (cu structurile aferente - Școala nr. 3, Școala Sanatorială Voila și Grădinița nr. 4) - director Florina Cristinela Gherghel, director adjunct Raluca Mihalache 
(până la 31 august 2022)

Colegiul Tehnic Forestier - director Vasile Șerban
Școala Gimnazială Centrală - director Florentina Dumitrașcu
Grădinița cu program normal și program prelungit "Iulia Hasdeu" (cu structurile aferente - Grădinița nr. 5 și Grădinița nr. 6) - director Mihaela Predea
Grădinița cu program prelungit nr. 9 (cu structurile aferente - Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 3 și Grădinița nr. 8) - director Cristina Șercăianu

Practic, la trei din cele 11 unități de învățământ școlar și preșcolar din Câmpina sunt directori noi, iar la șase unități de învățământ sunt directori adjuncți noi. Trebuie să facem o precizare. Potrivit Inspectoratului Județean Școlar, la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" și la Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" posturile de director adjunct nu au fost ocupate, motiv pentru care aceste posturi vor fi ocupate temporar (17 ianuarie - 31 august 2022) de foștii directori ai instituțiilor respective.

4806 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.