CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Zece liceeni din Câmpina au participat la un proiect european despre sustenabilitate, derulat în București

- Actualitate -

Zece liceeni din Câmpina au participat la un proiect european despre sustenabilitate, derulat în București

Pe 13 martie 2022, la Biblioteca ”Ion Creangă” din București, Asociația GEYC a organizat evenimentul ”Local Living Labs” din cadrul proiectului SMART-Y (Youth Together for Green and Sustainable European Rural Territories), o inițiativă finanțată de Comisia Europeană prin programul Erasmus+, care se desfășoară în zece țări ale Uniunii Europene.

”Local Living Labs” va implica în România un număr de 20 participanți, care vor discuta, reflecta și defini probleme concrete din România pe direcția sustenabilității, iar la nivel european, peste 200 de tineri vor fi incluși în evenimente de acest gen. Tinerii vor avea posibilitatea să lucreze în echipe internaționale în cadrul unui Hackathon online pentru a găsi soluții la problemele identificate. 
Au participat la eveniment zece tineri liceeni din Câmpina, de la Liceul Tehnologic Energetic și Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, însoțiți de profesoara Georgiana Moldoveanu. Tinerii din Câmpina au discutat alături de fellowsi din EFSD (European Fellowship on Sustainable Development) despre problemele pe care le întâmpina tinerii din România pe zona de sustenabilitate.
În curând, GEYC va lansa un Hackaton online, unde tinerii din zece țări vor lucra împreună la soluții inovative pentru aceste probleme. GEYC (Group of European Youth for Change) a semnat cu Primăria Câmpina un protocol de colaborare pe 4 ani. Detalii despre acest protocol - aici.
În zilele următoare, GEYC va lansa și alte apeluri pentru participare la proiecte europene exclusiv pentru tinerii din Câmpina. 
Mai multe informații despre proiectul SMART-Y - aici.


17 Mar 2022 22:44 3881 vizualizari


Comentarii






77 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1628 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2670 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2785 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV