CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Spitalul Municipal Câmpina redevine integral unitate suport COVID

- Actualitate -

Spitalul Municipal Câmpina redevine integral unitate suport COVID

În urma creșterii ratei incidentei infectării cu COVID-19, la nivelul Prefecturii Prahova s-au luat astăzi o serie de măsuri. 

Una dintre aceste măsuri vizează Spitalul Municipal Câmpina, care de marți, 7 septembrie 2021, redevine integral unitate suport COVID-19. Până atunci vor trebui externați toți pacienții aflați acum în spitalul câmpinean. Măsura nu se aplică Secției de recuperare medicală. Camera de Primiri Urgențe va funcționa normal, pentru toți pacienții, însă în spital vor fi internați doar cei infectați cu SARS-CoV-2.
Vă reamintim faptul că Spitalul Municipal a fost unitate suport COVID-19 în martie 2020, aici fiind preluate urgențele medico-chirurgicale, fiind aduși pacienți cu diferite probleme de sănătate, dar și infectați cu SARS-CoV-2. Aceasta a fost situația până la 1 iulie 2021, când spitalul a fost redeschis parțial pentru pacienții non-COVID. Acum, odată cu valul patru COVID, se revine la situația de dinainte de 1 iulie, iar pacienții non-COVID din Câmpina și împrejurimi, care au nevoie de serviciile spitalicești, vor fi îndreptați cu precădere spre Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, dar și spre alte spitale din județ, în funcție de problemele pe care le au. Secția ATI va fi reîncadrată ca Secție ATI-COVID.

Potrivit Prefecturii Prahova, incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, calculată la 1.000 de locuitori, este de 0,40. Într-o singură localitate, Gornet, incidența este de 2,51 cazuri la mia de locuitori.


02 Sep 2021 12:35 5760 vizualizari



Comentarii






  • 03.09.2021 12:41 mihail De ce Primarul Campina nu s-a zbatut ca unitatea din Campina sa fie inlocuita cu un alt spital din Ploiesti ? Nu el se subordoneaza .... din prefectura.........daca pandemia tine tot mandatul........ce o sa faceti ?Cap ai minte ce-ti mai trebuie........
  • 02.09.2021 22:04 Catalin Problema cu spitalul îl depășește pe primar? E mai simplu cu pasajele S.F.? Bine că e ... aia de doctor director interimar pe viață.Alooo faceți ceva pentru pacienți că de cocos nu ați salvat pe nimeni.
  • 02.09.2021 17:20 Burcea Viorel Pana acum nu au fost in stare sa preia pacienti din Campina si limitrof,ca de,era primordial in protocol Judeteanul din Ploiesti,unde au decedat pe capete..In loc sa fiti o unitate model ca spital de municipiu,a-ti mers pe varianta Ploiesti.Capacitate de locuri aveti,cadre medicale la fel,dar cu pandemia asta s-a dat totul peste cap.Pacat,ca se intampla astfel de lucruri si prin Campina.Incercati sa salvati vieti omenesti si la dvs.,in spital, nu sa ii trimiteti pe bietii oameni la moarte sigura la spitalul judetean Ploiesti.Cu mult respect !.
2527 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2634 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1482 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5686 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV