Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Actualitate (Categoria articolului)

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.

"Cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, am reușit asfaltarea străzii principale din satul Urleta, pe o lungime de 2,2 km, de la intrarea dinspre Bănești și până dincolo de centrul satului. În plus, avem și alte vești bune pentru locuitorii din satul Urleta, am primit promisiunea societății HidroPrahova că vor realiza canalizarea întregului sat, începând cu anul viitor. Satul Urleta nu avea canalizare, nu a fost prins în proiectul acela mare, cu fonduri europene, al HidroPrahova, iar acum va fi canalizat împreună cu localitățile Telega, Mislea, Scorțeni și Bordeni, fiind prevăzută și realizarea unei stații de epurare la Mislea. Ceea ce este foarte important, lucrarea de canalizare nu va afecta covorul asfaltic turnat săptămână trecută pe drumul principal, pentru că aici canalizarea se va realiza pe trotuare, pe fiecare parte a drumului, în vreme ce pe străzile laterale se va introduce canalizarea pe mijlocul străzilor, cu branșamente stânga-dreapta", ne-a declarat primarul comunei Bănești, George Stoica. (video)

9779 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1828 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1840 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

654 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

141 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.