CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Vara împreună”, un proiect educativ pentru copiii din Telega

- Social -

”Vara împreună”, un proiect educativ pentru copiii din Telega

Deși este vacanță, elevii de la Școala Gimnazială nr. 1, din comuna Telega, precum și din structurile acesteia, Școala Gimnazială ”Alexandru Popescu” Telega și Școala Primară Buștenari, au ales să-și petreacă ”Vara împreună” la școală. Acesta este numele unui proiect educațional implementat de Asociația CERC ”Aurul Negru” Telega, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 1 Telega și realizat cu sprijinul OMV Petrom, proiectul fiind o oportunitate unică pentru copii de a-și petrece o parte din vacanța de vară într-un mod educativ și distractiv.

”Datorită spiritului de voluntariat al persoanelor dornice de implicare, s-au desfășurat activități minunate, interactive, cu caracter practic, propuse și alese chiar de către elevi prin completarea chestionarului de participare la activități. Proiectul Vara împreună, derulat în perioada 7-11 august 2023 și găzduit de Școala Gimnazială nr. 1 Telega, s-a dovedit a fi avut un real succes, elevii participând cu mare interes, plăcere, curiozitate și creativitate, realizându-se inclusiv un imn al acestui proiect”, ne-a declarat Isabela Ciocănescu, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Telega.
Activitățile derulate debutau cu intonarea imnului proiectului și erau descoperite de către copii chiar în momentul începerii acestora, ele fiind organizate și pregătite minuțios de către voluntarii implicați în proiect (cadre didactice, instructori coregrafi, foști elevi ai școlii, etc.). Pe grupul de whatsapp, părinții erau informați despre activitățile desfășurate primind afișul zilei și fotografii, filmulețe din timpul activităților educative prezentate elevilor sub forma de jocuri și experimente practice.
Printre activitățile derulate ar fi de amintit: Summer School is FUNtastic, Experimente amuzante în laboratorul de chimie, În pași de dans (Zumba, Stret dance), Atelier de pictură, Atelier de artă culinară ”Master chef”, în cadrul căruia copiii au pregătit sendvișuri haioase, clătite pufoase și limonadă; Excursie în Parcul de Aventură Comana și la Mânăstirea Comana: Magia Fizicii, descoperită de copii; Prieteni prin sport, cu jocuri și competiții sportive. Toate acestea au avut asigurate materialele necesare, iar în pauză elevilor le-a fost servită masa.
”Mulțumim și pe această cale finanțatorului OMV Petrom, dar și voluntarilor care au ajutat la implementarea activităților propuse”, a mai adăpugat directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Telega, Isabela Ciocănescu.


14 Aug 2023 21:23 2757 vizualizari


Comentarii


304 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1329 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1862 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3106 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV