Vineri, 10 decembrie, dis-de-dimineață, traficul rutier va fi redeschis în intersecția de la Răcitor, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 10 decembrie, începând cu ora 6 dimineața, traficul rutier în intersecția de la Răcitor, din Câmpina, între Calea Doftanei și Strada B.P. Hasdeu, se va redeschide traficului rutier.

Lucrările în această intersecție au început pe 2 noiembrie și ar fi trebuit să se finalizeze pe 14 noiembrie. După cum am relatat de fiecare dată, pe parcursul derulării lucrărilor, au apărut o serie de probleme, care au dus la acestă întârziere - avarii la conducta de apă, numeroase rețele și cămine neidentificate de proiectant, apoi imediat după turnarea betonului a fost cazul bărbatului care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat. Acum, toate acestea sunt de domeniul trecutului. Joi după-amiază s-au finalizat lucrările, iar - așa cum spuneam încă din deschiderea articolului - vineri, 10 decembrie, de la ora 6 dimineața, traficul rutier va fi redeschis în intersecția de la Răcitor.

6667 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Șoferu 10.12.2021 07:58 Să fie gata când se întoarce șefu din America ca să nu vadă că am asfaltat la 3 grade și pe ploaie.
  • Rammstein 10.12.2021 15:47 Bun,dar cu lumina stradală în oraș cum rămâne?..de câteva nopți în zona campinita kanci lumina noaptea.. ca să nu mai zic de străzile adiacente...după plecarea omuletilor albaștrii cu galeriile pline cu curent!..trebuie sa circulam noaptea cu felinare!!..

Actualitate

1030 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1802 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

624 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1726 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.