Superliga B Prahova. Știința Albești - CS Câmpina 1-3. Marșul spre promovare continuă...

Sport (Categoria articolului)

Cu patru victorii consecutive din tot atâtea partide în acest retur, CS Câmpina continuă marșul forțat spre promovarea în Liga A Prahova. Duminică, într-un nou meci susținut în deplasare, câmpinenii s-au impus clar, 3-1, pe terenul celor de la Știința Albești.

Diferența pe teren a fost evidentă în favoarea oaspeților. Nu s-a pus niciun moment problema învingătorului, ci doar a diferenței. elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu fiind net superiori la toate capitolele, atât individual, cât și ca echipă. Golurile câmpinenilor au fost reușite de Fl. Niculae (min. 25), Matei (min. 34) și Tocitu (min. 70).
Iată și formula de start aliniată de câmpineni la fluierul arbitrului Costin Drăgănescu: Antal - Coman, Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Tocitu, Dumitrescu, Botoșneanu, Filip, Matei, Spurcaciu. Rezerve: T. Ionescu - S. Spoială, R. Badea, Buzilă, A. Manole, L. Marin, S. Iordache.
Etapa viitore, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Blejoi II, într-un joc programat sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.00.
Iată rezultatele acestei etape:
Carpați Sinaia - CSO Mizil 0-0
Avântul Tomșani - Olimpia Cireșanu 2-2
Triumf Poiana Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-1
Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-2
CS Blejoi II - Progresul Bucov 3-0
CS Scorțeni Bordeni - AS Starchiojd 2-0
Brădetul Ștefești - Petrolul Ologeni 5-3
AS Gherghița a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, 33 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, 28 puncte.

2897 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1855 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2169 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

817 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

163 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.