Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

După evoluții foarte bune la Campionatul Balcanic de la Istanbul și la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European de la Baku - Azerbaidjan, Andreea Lungu a participat marți, 30 iulie, la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori, care se desfășoară la Pitești.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și-a demonstrat din nou valoarea și forma bună, reușind un nou record personal, 48,95m, cu care a câștigat titlul național la seniori în proba de aruncarea discului. Este o performanță de excepție, probabil cea mai valoroasă performanță națională a atletismului câmpinean în acest an, cu atât mai mult cu cât Andreea Lungu încă este la categoria juniori II. Andreea Lungu (17 ani) a fost urmată în clasamentul acestei probe de Elena Asmarandei (SCM Bacău, 26 de ani) - cu 45,33m, și Alexandra Baltazar-Hall (CS Dinamo București, 16 ani) - cu 42,35m. Urmare a rezultatele foarte bune, inclusiv din acest concurs, Andreea Lungu este propusă pentru echipa Națională a României de seniori, care va participa la Cupa Europei pe echipe, competiție care va avea loc pe 9 august, la Sandnes, în Norvegia.
Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin!

4622 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 31.07.2019 19:37 Familia Pavel promoveaza din nou o atleta de mare valoare ! E o mandrie pentru Campina ! Poate ca factorii de raspundere ar trebui sa se aplece mai mult asupra unor dascali de exceptie care promoveaza in egala masura Campina si sportul campinean !

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.