Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

După evoluții foarte bune la Campionatul Balcanic de la Istanbul și la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European de la Baku - Azerbaidjan, Andreea Lungu a participat marți, 30 iulie, la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori, care se desfășoară la Pitești.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și-a demonstrat din nou valoarea și forma bună, reușind un nou record personal, 48,95m, cu care a câștigat titlul național la seniori în proba de aruncarea discului. Este o performanță de excepție, probabil cea mai valoroasă performanță națională a atletismului câmpinean în acest an, cu atât mai mult cu cât Andreea Lungu încă este la categoria juniori II. Andreea Lungu (17 ani) a fost urmată în clasamentul acestei probe de Elena Asmarandei (SCM Bacău, 26 de ani) - cu 45,33m, și Alexandra Baltazar-Hall (CS Dinamo București, 16 ani) - cu 42,35m. Urmare a rezultatele foarte bune, inclusiv din acest concurs, Andreea Lungu este propusă pentru echipa Națională a României de seniori, care va participa la Cupa Europei pe echipe, competiție care va avea loc pe 9 august, la Sandnes, în Norvegia.
Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin!

4889 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 31.07.2019 19:37 Familia Pavel promoveaza din nou o atleta de mare valoare ! E o mandrie pentru Campina ! Poate ca factorii de raspundere ar trebui sa se aplece mai mult asupra unor dascali de exceptie care promoveaza in egala masura Campina si sportul campinean !

Sport

1634 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

842 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.