CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

- Sport -

Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

După evoluții foarte bune la Campionatul Balcanic de la Istanbul și la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European de la Baku - Azerbaidjan, Andreea Lungu a participat marți, 30 iulie, la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori, care se desfășoară la Pitești.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și-a demonstrat din nou valoarea și forma bună, reușind un nou record personal, 48,95m, cu care a câștigat titlul național la seniori în proba de aruncarea discului. Este o performanță de excepție, probabil cea mai valoroasă performanță națională a atletismului câmpinean în acest an, cu atât mai mult cu cât Andreea Lungu încă este la categoria juniori II. Andreea Lungu (17 ani) a fost urmată în clasamentul acestei probe de Elena Asmarandei (SCM Bacău, 26 de ani) - cu 45,33m, și Alexandra Baltazar-Hall (CS Dinamo București, 16 ani) - cu 42,35m. Urmare a rezultatele foarte bune, inclusiv din acest concurs, Andreea Lungu este propusă pentru echipa Națională a României de seniori, care va participa la Cupa Europei pe echipe, competiție care va avea loc pe 9 august, la Sandnes, în Norvegia.
Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin!


30 Jul 2019 20:43 4985 vizualizari


Comentarii


  • 31.07.2019 19:37 Emanoil Radu Familia Pavel promoveaza din nou o atleta de mare valoare ! E o mandrie pentru Campina ! Poate ca factorii de raspundere ar trebui sa se aplece mai mult asupra unor dascali de exceptie care promoveaza in egala masura Campina si sportul campinean !
357 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
503 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
533 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
796 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV