Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama Primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

Printre cele 19 puncte de pe ordinea de zi, atrag atenția reintroducerea a trei proiecte care au generat numeroase discuții în acest mandat - desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale (și transformarea lui în compartiment aflat în aparatul de specialitate al primarului), înființarea Centrului Cultural Câmpina (prin includerea Casei Tineretului, Casei de Cultură și Centrului de Informare Turistică) și aprobarea unei noi organigrame a Primăriei. Fiecare dintre aceste proiecte s-a mai aflat pe masa consilierilor locali, dar niciunul dintre ele nu a fost aprobat în actuala legislatură. Vom vedea ce noi argumente vor fi aduse și ce soartă vor avea aceste proiecte.

2310 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Teodora Mareș 25.03.2023 15:45 Câtă înverșunare pentru aceste proiecte! Dar ne explică și nouă cineva,cu subiect și predicat, care este motivul pentru care se dorește acest lucru? Eu nu știu cum muncesc angajații acestor instituții sub presiunea gândului că e posibil să rămână fără serviciu.Oare cei care doresc această ,,reorganizare” (sau ce-o fi ea ) s-au pus în pielea acelor oameni? Concret pe cifre ,Nr de angajați,salarii, Nr de șefi, etc ne poate explica și nouă cineva.Să mă ierte Dumnezeu dar cred că orgoliile sunt atât de mari și unele creiere atât de mici (creiere de consilieri) puține,dar suficiente încât de data aceasta să le iasă.Poate s-o găsi cineva să le strice Feng Shui -ul.
  • Amelia 25.03.2023 20:57 Se vede ca primarul nu a avut jucarii cand a fost mic. Pana acum consilierii i-au aprobat banii pentru cele doua jucarii:Campina Artelor si Campina Sporturilor. Dar nu are si locul de joaca. E greu sa tot puna angajatii Primariei sa care podiumuri si piane prin oras. Sper ca intre timp domnii si doamnele consilieri si-au dat seama ca au gresit dandu-i jucarii si nu ii dau gratuit si locul de joaca numit pompos Centru cultural.Mai usor cu pianul pe scari tovarase primar !
  • A.G 25.03.2023 21:51 Instituțiile numite Casa Tineretului și Casa de cultura sa se autofinanțeze..Așa să își arate utilitatea,Cinematograful să îl dărâme și să facă altul prin fonduri europene sau o gradina de vara in aer liber.Si sunt de acord cu pasajul,ar merge o a doua Calea Dacia la terenurile de tenis.Ar beneficia și cei din Breaza,Provita,Măgureni,Poiana.Si încă ceva,piata produce....unele preturi sunt mai mari decât la Ploiesti și Brasov
  • Irina 27.03.2023 14:33 Una peste alta, din tot aparatul de specialitate al primarului, se vor desfiinta un numar de 37 functii: 17 sunt de la cresa, care oricum au trecut la invatamant, 13 functii (Piata si compatimentul administrare parcare piata) si 7 functii (probabil de la Casa de Cultura si Casa Tineretului), pentru ca ”din analiza facuta impreuna cu conducatorii structurilor functionale din cadrul Primariei, precum si cu directorul interimar al SPAEPCA....”, s-a tras concluzia ca 20 de oameni trebuie sa ramana fara serviciu. Care oameni, nu se stie, pentru ca tot ei vor decide soarta acestora, bineinteles daca acest proiect se va vota. Si uite asa, unii sunt sacrificati pentru interesele si functiile altora. Primarul trece cu vederea peste greselile si prejudiciul produs de directorul interimar al Pietei, ba mai mult, ii da o functie de conducere in cadrul compartimentului nou creat, dar si puterea de a decide pentru unii. Oare consilierii nu-si pun intrebarea fireasca daca este normal sa se intample asa ceva? Probabil ca nu se gandesc asa departe, ei trebuie sa voteze ce le zice Sefu.

Actualitate

412 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

177 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

185 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

426 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.