CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama Primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

- Actualitate -

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama Primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

Printre cele 19 puncte de pe ordinea de zi, atrag atenția reintroducerea a trei proiecte care au generat numeroase discuții în acest mandat - desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale (și transformarea lui în compartiment aflat în aparatul de specialitate al primarului), înființarea Centrului Cultural Câmpina (prin includerea Casei Tineretului, Casei de Cultură și Centrului de Informare Turistică) și aprobarea unei noi organigrame a Primăriei. Fiecare dintre aceste proiecte s-a mai aflat pe masa consilierilor locali, dar niciunul dintre ele nu a fost aprobat în actuala legislatură. Vom vedea ce noi argumente vor fi aduse și ce soartă vor avea aceste proiecte.


25 Mar 2023 08:28 2376 vizualizari


Comentarii


  • 27.03.2023 14:33 Irina Una peste alta, din tot aparatul de specialitate al primarului, se vor desfiinta un numar de 37 functii: 17 sunt de la cresa, care oricum au trecut la invatamant, 13 functii (Piata si compatimentul administrare parcare piata) si 7 functii (probabil de la Casa de Cultura si Casa Tineretului), pentru ca ”din analiza facuta impreuna cu conducatorii structurilor functionale din cadrul Primariei, precum si cu directorul interimar al SPAEPCA....”, s-a tras concluzia ca 20 de oameni trebuie sa ramana fara serviciu. Care oameni, nu se stie, pentru ca tot ei vor decide soarta acestora, bineinteles daca acest proiect se va vota. Si uite asa, unii sunt sacrificati pentru interesele si functiile altora. Primarul trece cu vederea peste greselile si prejudiciul produs de directorul interimar al Pietei, ba mai mult, ii da o functie de conducere in cadrul compartimentului nou creat, dar si puterea de a decide pentru unii. Oare consilierii nu-si pun intrebarea fireasca daca este normal sa se intample asa ceva? Probabil ca nu se gandesc asa departe, ei trebuie sa voteze ce le zice Sefu.
  • 25.03.2023 21:51 A.G Instituțiile numite Casa Tineretului și Casa de cultura sa se autofinanțeze..Așa să își arate utilitatea,Cinematograful să îl dărâme și să facă altul prin fonduri europene sau o gradina de vara in aer liber.Si sunt de acord cu pasajul,ar merge o a doua Calea Dacia la terenurile de tenis.Ar beneficia și cei din Breaza,Provita,Măgureni,Poiana.Si încă ceva,piata produce....unele preturi sunt mai mari decât la Ploiesti și Brasov
  • 25.03.2023 20:57 Amelia Se vede ca primarul nu a avut jucarii cand a fost mic. Pana acum consilierii i-au aprobat banii pentru cele doua jucarii:Campina Artelor si Campina Sporturilor. Dar nu are si locul de joaca. E greu sa tot puna angajatii Primariei sa care podiumuri si piane prin oras. Sper ca intre timp domnii si doamnele consilieri si-au dat seama ca au gresit dandu-i jucarii si nu ii dau gratuit si locul de joaca numit pompos Centru cultural.Mai usor cu pianul pe scari tovarase primar !
  • 25.03.2023 15:45 Teodora Mareș Câtă înverșunare pentru aceste proiecte! Dar ne explică și nouă cineva,cu subiect și predicat, care este motivul pentru care se dorește acest lucru? Eu nu știu cum muncesc angajații acestor instituții sub presiunea gândului că e posibil să rămână fără serviciu.Oare cei care doresc această ,,reorganizare” (sau ce-o fi ea ) s-au pus în pielea acelor oameni? Concret pe cifre ,Nr de angajați,salarii, Nr de șefi, etc ne poate explica și nouă cineva.Să mă ierte Dumnezeu dar cred că orgoliile sunt atât de mari și unele creiere atât de mici (creiere de consilieri) puține,dar suficiente încât de data aceasta să le iasă.Poate s-o găsi cineva să le strice Feng Shui -ul.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
453 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
880 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1728 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1613 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV