Lucrări de modernizare la sala de spectacole a Casei de Cultură din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina au început de câteva zile lucrările de modernizare a sălii de spectacole, o investiție necesară și așteptată de multă vreme. Lucrările sunt executate de societatea Midas Antrepriză Construcții SRL București, care a câștigat licitația organizată de Primărie cu prețul 1.419.709 lei fără TVA. Banii sunt alocați de la bugetul local.

Modernizarea va consta în mai multe lucrări printre care: modificarea gradenelor de la parterul sălii și de la etaj; repoziționarea mobilierului după o nouă configurație, cu posibilitatea creerii unor locuri destinate persoanelor cu dizabilități; înlocuirea scaunelor, a mochetei, a cortinei și dușumelei de pe scenă; refacerea zugrăvelilor la pereți și tavan; refacerea capitonajului ușilor; suplimentarea corpurilor de iluminat etc. Termenul de execuție a lucrărilor este de patru luni. Sunt primele lucrări majore de modernizare care se realizează aici de la înființarea instituției.

Casa de Cultură Raională Câmpina a fost construită în anul 1961, deși un prim aviz de la Ministerul Educației și Culturii s-a primit în 1958, când autoritățile locale de atunci au prezentat un proiect de realizare a unei săli de festivități la Câmpina. A inclus încă de la început o sală de spectacole cu 770 locuri, o sală de ședințe, manifestări culturale și manifestări științifice cu 150 locuri (la etaj), anexe și alte utilități. Din 1974, instituția s-a numit Casa Orășenească de Cultură Câmpina, iar din 1996 a devenit Casa Municipală de Cultură "Geo Bogza", așa cum se numește și astăzi.

2057 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu 17.11.2022 10:54 De urmarit! Speram sa nu fie o spoiala, pt o firma cu dedicatie. Sunt peste 280 mii de € fara tva. Sunt curios citi angajati a adus firma pt aceeasta lucrare?
  • gheorghe 17.11.2022 20:58 Doamne ajuta! POATE urmeaza .... CASA TINERETULUI!!!!! Doamne ajuta! Cenusareasa!!!

Actualitate

1094 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1135 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1131 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

747 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.