Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

Actualitate (Categoria articolului)

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

“Prin această achiziție, rafinăria și-a răscumpărat terenul și s-a reîntregit. Dorim să aducem la cunoștința locuitorilor că în urma acestei tranzacții stadionul nu se va muta de pe locația actuală și va rămâne un spațiu dedicat sportului câmpinean, putând fi folosit de către asociațiile și cluburile din municipiu”, se precizează în comunicatul transmis de Ecogen Power, parte a grupului de firme Neptun - Soceram.
Vă reamintim faptul că, în vara anului trecut, stadionul a fost cumpărat (de la TDR Energy SRL București, firma care achiziționase toate activele rafinăriei) de un dezvoltator imobiliar din București - Entire Real Estate Solutions SRL, care intenționa să construiască pe locul respectiv un cartier rezidențial. După achiziție, Entire Real Estate Solutions SRL a solicitat Primăriei concesionarea unui teren în scopul construirii unei baze sportive similare, așa cum pevede legea, dar nu a existat nicio finalitate în acest demers. Acum, iată, Ecogen Power SRL Câmpina, societatea care a cumpărat fosta rafinărie, a achiziționat și stadionul și, după cum a anunțat, nu-i va schimba destinația de bază sportivă. 

2760 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Yoyo 27.09.2022 18:11 Teoretic sunt 3 echipe în Câmpina, una a primăriei și 2 private. Plus juniorii lui Hagianu.. Nu e deloc rău. E rău că cei care fac performanta, copii dl. Pavel au condiții rudimentare. Ar trebui adunați toți sub aceeași umbrelă. Și clubul Lido a lui Duță, și clubul dl Pascu. Câmpina dpdv sportiv are comori.... ne punând cluburile de înot, boxul de la Cameron, șahul prin dl Achim. Orașul nu știm sa îl promovam, sunt 3 ștranduri, peisaje. Noi ne mândrim cu Cinematograful și Turnul din Pisa. Cred ca cineva revoltat pe vechea administrație l a pus obiectiv turistic pe Tripadvisor sa agite spiritele. Poate rămâne dinamită de la pod, facem rost de niște saci sa băgăm coabele astea de consilieri eventual vine Prahova mare ca numai interesele personale urmăresc.

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.