CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

- Actualitate -

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

“Prin această achiziție, rafinăria și-a răscumpărat terenul și s-a reîntregit. Dorim să aducem la cunoștința locuitorilor că în urma acestei tranzacții stadionul nu se va muta de pe locația actuală și va rămâne un spațiu dedicat sportului câmpinean, putând fi folosit de către asociațiile și cluburile din municipiu”, se precizează în comunicatul transmis de Ecogen Power, parte a grupului de firme Neptun - Soceram.
Vă reamintim faptul că, în vara anului trecut, stadionul a fost cumpărat (de la TDR Energy SRL București, firma care achiziționase toate activele rafinăriei) de un dezvoltator imobiliar din București - Entire Real Estate Solutions SRL, care intenționa să construiască pe locul respectiv un cartier rezidențial. După achiziție, Entire Real Estate Solutions SRL a solicitat Primăriei concesionarea unui teren în scopul construirii unei baze sportive similare, așa cum pevede legea, dar nu a existat nicio finalitate în acest demers. Acum, iată, Ecogen Power SRL Câmpina, societatea care a cumpărat fosta rafinărie, a achiziționat și stadionul și, după cum a anunțat, nu-i va schimba destinația de bază sportivă. 


27 Sep 2022 17:28 3387 vizualizari


Comentarii






  • 27.09.2022 18:11 Yoyo Teoretic sunt 3 echipe în Câmpina, una a primăriei și 2 private. Plus juniorii lui Hagianu.. Nu e deloc rău. E rău că cei care fac performanta, copii dl. Pavel au condiții rudimentare. Ar trebui adunați toți sub aceeași umbrelă. Și clubul Lido a lui Duță, și clubul dl Pascu. Câmpina dpdv sportiv are comori.... ne punând cluburile de înot, boxul de la Cameron, șahul prin dl Achim. Orașul nu știm sa îl promovam, sunt 3 ștranduri, peisaje. Noi ne mândrim cu Cinematograful și Turnul din Pisa. Cred ca cineva revoltat pe vechea administrație l a pus obiectiv turistic pe Tripadvisor sa agite spiritele. Poate rămâne dinamită de la pod, facem rost de niște saci sa băgăm coabele astea de consilieri eventual vine Prahova mare ca numai interesele personale urmăresc.
1228 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1644 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1941 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2065 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV