Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul 15 la Campionatul European under 20 de Atletism, din Estonia

Sport (Categoria articolului)

La Tallinn, în capitala Estoniei, au loc Campionatele Europene de Atletism pentru sportivi sub 20 de ani. Lotul național al României, prezent la această competiție, o include și pe Andreea Lungu, antrenată de Mihaela Marin și legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

Andreea Lungu a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 46,21m, cu care s-a clasat pe locul al 15-lea. Chiar dacă poate părea departe de posibilitățile sportivei câmpinene, performanța acesteia este una excepțională, simpla prezență la o competiție de un asemenea nivel fiind o performanță. De altfel, să  nu uităm, atletismul prin CSS ”Constantin Istrati”, prin munca sportivilor și antrenorilor de aici, este cam singura disciplină sportivă care duce numele municipiului Câmpina în loturile naționale ale României și la competiții internaționale. Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin! Felicitări, CSS ”Constantin Istrati”!

2788 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1699 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

2277 vizualizari
28 iul. 2021 19:40

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Alte stiri recente

1568 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3110 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.