CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. Câmpina are și un stâlp înclinat, nu numai un turn înclinat

- Actualitate -

Primim de la cititori. Câmpina are și un stâlp înclinat, nu numai un turn înclinat

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis, în urmă cu câteva zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.426, o serie de imagini surprinse chiar pe Bulevardul Carol I, artera principală a Câmpinei, în apropiere de fosta Poștă mică.

După cum se poate vedea din imagini, Câmpina are nu numai un turn înclinat, dar și, cel puțin, un stâlp înclinat! Cititorul nostru ne semnalează că această situație este de luni bune și că nimeni nu pare interesat să facă ceva. După cum se poate vedea pe una dintre imaginile de detaliu, aproape de baza stâlpului, în asfalt, se formează o gaură, care pare a fi semnul unei surpări... Iar dacă treceți prin zonă, nu vă uitați după stâlpul înclinat, ci priviți pe unde călcați, pentru că unul dintre capacele din vecinătatea stâlpului înclinat are o gaură în mijloc, unde poate foarte ușor scăpa piciorul unui copil sau chiar al unui adult, care se poate accidenta în acel capac. Atunci ar fi interesant, cine va răspunde.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


17 Mar 2024 10:27 1154 vizualizari


Comentarii






  • 18.03.2024 15:53 george petre Mai este un stalp inclinat la intersectia strazilor Carol cu Pictor Grigorescu Acela chiar sta sa cada!
  • 18.03.2024 09:18 El Puerco Stalpul nu are fundatie buna, este inclinat cel putin 5 grade spre sosea iar pozitia intre canalizari nu este ideala pentru stabilitate. Regula simpla pentru a calcula fundatia la un stalp de metal este 20 de centimetri sub pamant pentru 1 metru de inaltime. Pentru diametrul fundatiei, se masoara distanta la baza stalpului intre intre gaurile opuse la suruburile de ancorare de la placa de baza/flansa si se multiplica numarul acela cu 3 iar rezultatul este diametrul bazei de sus la fundatie. Pentru un stalp de 7 metri funatia trebuie sa fie cel putin 1,40 cm adancime iar flansa daca are 300 mm fundatie trebuie sa fie de 900 mm. Mai sunt cateva lucruri de luat in consideratie, tipul de sol/pamant (nisip, lut), presiunea/rezistenta pamantului, viteza vanturilor, forma stalpului (daca are greutate laterala la varf). Daca vreti sa faceti treaba buna, primul lucru care-l aveti de facut este sa ii dati afara pe cei care au montat stalpul asta. Ma mir ca nu a cazut jos pana acum si nu a produs si alte pagube.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1044 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1165 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2077 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1925 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV