Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezent la ceremonia de absolvire a promoției noiembrie 2019 a Școlii de Poliție de la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, festivitatea de absolvire și de acordare a gradului profesional pentru promoția noiembrie 2019, adică acea promoție care a susținut examenul de admitere în ianuarie 2019. Au absolvit școala 1.291 de elevi, dintre care 763 băieți și 528 fete. Săptămâna aceasta, ei deja vor merge la unitățile de poliție din țară, unde au fost repartizați, pentru a-și începe activitatea profesională.

La ceremonia de absolvire de la Școala de Poliție din Câmpina, alături de conducerea instituției și de profesori, alături de reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor, alături de prefectul Ioana Mădălina Lupea și alte oficialități locale și județene, s-au aflat oaspeți importanți: ministrul de Interne - Marcel Vela, consilierul șefului Poliției Române - colonel (r) Dan Antonescu, unul dintre cei mai experimentați criminaliști din România, precum și delegații ale școlilor de poliție din Slovacia, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova, cu care școala de la Câmpina colaborează de mai mulți ani.
”Astăzi ați depus jurământul de credință. Este o zi pe care trebuie să o țineți minte pentru că în această zi viața fiecăruia dintre voi este legată de viața cetățenilor în slujba cărora veți fi de azi înainte. Stimați părinți, în calitatea mea de ministru al afacerilor Interne, vă sunt recunoscător pentru că ați crescut și educat acești tineri minunați care, astăzi, au depus cu demnitate și curaj jurământul de credință pentru patrie și popor. Voi fi și pentru ei și pentru toate cadrele din Ministerul Afacerilor Interne un prieten, un manager și ușa mea va fi deschisă pentru oricare dintre ei pentru că nu există succes fără succesori”, le-a spus ministrul Marcel Vela proaspeților absolvenți și familiilor acestora prezente la eveniment.
A fost o zi plină de emoție atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru familiile, rudele și prietenii acestora care au participat la festivitatea de depunere a jurământului de credință, o festivitate care s-a încheiat cu lansarea spre cer a sute de baloane roșii, galbene și albastre, în cinstea Zilei Naționale a României.
(Foto - Corpul Național al Polițiștilor)

4144 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • robert 03.12.2019 12:07 nu știam eu de ce erau polițiști in fiecare intersecție de la bucuresti la campina.... asta e mai ceva de generalul izmana :)))

Actualitate

1804 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4932 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.

Alte stiri recente

2174 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2001 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.