Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezent la ceremonia de absolvire a promoției noiembrie 2019 a Școlii de Poliție de la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, festivitatea de absolvire și de acordare a gradului profesional pentru promoția noiembrie 2019, adică acea promoție care a susținut examenul de admitere în ianuarie 2019. Au absolvit școala 1.291 de elevi, dintre care 763 băieți și 528 fete. Săptămâna aceasta, ei deja vor merge la unitățile de poliție din țară, unde au fost repartizați, pentru a-și începe activitatea profesională.

La ceremonia de absolvire de la Școala de Poliție din Câmpina, alături de conducerea instituției și de profesori, alături de reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor, alături de prefectul Ioana Mădălina Lupea și alte oficialități locale și județene, s-au aflat oaspeți importanți: ministrul de Interne - Marcel Vela, consilierul șefului Poliției Române - colonel (r) Dan Antonescu, unul dintre cei mai experimentați criminaliști din România, precum și delegații ale școlilor de poliție din Slovacia, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova, cu care școala de la Câmpina colaborează de mai mulți ani.
”Astăzi ați depus jurământul de credință. Este o zi pe care trebuie să o țineți minte pentru că în această zi viața fiecăruia dintre voi este legată de viața cetățenilor în slujba cărora veți fi de azi înainte. Stimați părinți, în calitatea mea de ministru al afacerilor Interne, vă sunt recunoscător pentru că ați crescut și educat acești tineri minunați care, astăzi, au depus cu demnitate și curaj jurământul de credință pentru patrie și popor. Voi fi și pentru ei și pentru toate cadrele din Ministerul Afacerilor Interne un prieten, un manager și ușa mea va fi deschisă pentru oricare dintre ei pentru că nu există succes fără succesori”, le-a spus ministrul Marcel Vela proaspeților absolvenți și familiilor acestora prezente la eveniment.
A fost o zi plină de emoție atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru familiile, rudele și prietenii acestora care au participat la festivitatea de depunere a jurământului de credință, o festivitate care s-a încheiat cu lansarea spre cer a sute de baloane roșii, galbene și albastre, în cinstea Zilei Naționale a României.
(Foto - Corpul Național al Polițiștilor)

3198 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • robert 03.12.2019 12:07 nu știam eu de ce erau polițiști in fiecare intersecție de la bucuresti la campina.... asta e mai ceva de generalul izmana :)))

Actualitate

2262 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

3540 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

5662 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1937 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.