Se întrerupe furnizarea apei la Poiana Câmpina, sâmbătă, 14 august 2021, până la ora 18.00

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea HidroPrahova anunță că este obligată să introducă un program de furnizare a apei potabile pentru abonații din comuna Poiana Câmpina, în data de 14 august 2021, de la ora 9.00, în urma restricţiilor sanitare din municipiul Câmpina, precum şi pe fondul unui consum foarte ridicat. Până la soluţionarea situaţiei privind calitatea apei în Câmpina, ca o măsură suplimentară de precauţie, a fost necesară oprirea uneia din sursele de alimentare cu apă ale comunei Poiana Câmpina, care provenea din municipiul Câmpina. În aceste condiţii, comuna Poiana Câmpina va fi alimentată în această perioadă numai din sursa Bobolia, insuficientă pentru a asigura necesarul de consum.

"Ca urmare, pentru abonaţii din comuna Poiana Câmpina, apa va fi oprită între orele 9.00-18.00 pentru refacerea resurselor de apă, urmând ca în intervalul 18.00-9.00, distribuţia să fie reluată în regim normal. Acest program va fi menţinut până la soluţionarea situaţiei privind restricţiile sanitare din municipiul Câmpina şi redeschiderea acestei surse de alimentare cu apă. HidroPrahova supraveghează atent calitatea apei distribuite în comuna Poiana Câmpina şi informează abonaţii că sunt îndeplinite toate condiţiile de potabilitate.
Introducerea programului de distribuţie a apei în comuna Poiana Câmpina se încadrează în prevederile Regulamentului cadru de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, care la art.22, alin (4) precizează: În cazul lipsei de debit ca urmare a reducerii debitelor de apă ale sursei în caz de secetă sau îngheț, distribuţia apei se va face după un program propus de operator şi aprobat de reprezentanţii autorităţii administraţiei publice locale", se precizează în comunicatul remis de HidroPrahova.

2773 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

737 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

3967 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.