CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se întrerupe furnizarea apei la Poiana Câmpina, sâmbătă, 14 august 2021, până la ora 18.00

- Actualitate -

Se întrerupe furnizarea apei la Poiana Câmpina, sâmbătă, 14 august 2021, până la ora 18.00

Societatea HidroPrahova anunță că este obligată să introducă un program de furnizare a apei potabile pentru abonații din comuna Poiana Câmpina, în data de 14 august 2021, de la ora 9.00, în urma restricţiilor sanitare din municipiul Câmpina, precum şi pe fondul unui consum foarte ridicat. Până la soluţionarea situaţiei privind calitatea apei în Câmpina, ca o măsură suplimentară de precauţie, a fost necesară oprirea uneia din sursele de alimentare cu apă ale comunei Poiana Câmpina, care provenea din municipiul Câmpina. În aceste condiţii, comuna Poiana Câmpina va fi alimentată în această perioadă numai din sursa Bobolia, insuficientă pentru a asigura necesarul de consum.

"Ca urmare, pentru abonaţii din comuna Poiana Câmpina, apa va fi oprită între orele 9.00-18.00 pentru refacerea resurselor de apă, urmând ca în intervalul 18.00-9.00, distribuţia să fie reluată în regim normal. Acest program va fi menţinut până la soluţionarea situaţiei privind restricţiile sanitare din municipiul Câmpina şi redeschiderea acestei surse de alimentare cu apă. HidroPrahova supraveghează atent calitatea apei distribuite în comuna Poiana Câmpina şi informează abonaţii că sunt îndeplinite toate condiţiile de potabilitate.
Introducerea programului de distribuţie a apei în comuna Poiana Câmpina se încadrează în prevederile Regulamentului cadru de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, care la art.22, alin (4) precizează: În cazul lipsei de debit ca urmare a reducerii debitelor de apă ale sursei în caz de secetă sau îngheț, distribuţia apei se va face după un program propus de operator şi aprobat de reprezentanţii autorităţii administraţiei publice locale", se precizează în comunicatul remis de HidroPrahova.


14 Aug 2021 10:11 3461 vizualizari



Comentarii






2520 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1385 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5040 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV