O propunere interesantă: ar fi benefice mesaje pe trecerile de pietoni din Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

La nivelul Consiliului Local Câmpina se discută o propunere interesantă. Astfel, după ce pentru conducătorii auto s-au luat numerose măsuri de prevenție, în special prin amplasarea de relantisoare, acum, atenția se îndreaptă și spre pietoni, o altă categorie importantă de participanți la trafic.

Nu este o noutate, prin alte localități existând deja experimente considerate reușite din acest punct de vedere. Printre mesajele care se discută se numără: ”Lasă telefonul!”, ”Scoate-ți căștile!”, ”Uită-te în stânga!”, ”Asigură-te!”, ”Ia-ți copilul de mână!” și exemplele ar mai putea continua.
Spuneam că este o propunere interesantă, cel puțin pentru artera principală a Câmpinei, cu atât mai mult cu cât cheltuielile ar fi minime - practic, câteva cutii de vopsea de marcaj rutier. Dar ce cheltuială este prea mare atunci când este vorba de salvarea unor vieți omenești?!

1988 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.