Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), vicecampion național al clasei MX1 veterani, la finalul sezonului

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la Ciolpani, a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, la start aliniindu-se și patru sportivi de la Lido Câmpina - Sebastian Strechioiu (nr. 84), Marcel Vișoiu (nr. 71), Alexandru Oprescu (nr. 76), toți la clasa MX1 veterani, și Alin Pandele (nr. 58), la MX2 junior. A fost o etapă cu motive de bucurie pentru clubul câmpinean condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu clasându-se în ierarhia finală pe locul al doilea și devenind astfel vicecampion național la MX1 veterani, o performanță extrem de prețioasă pentru motocrosul câmpinean.

Competiția a fost foarte animată și antrenantă la MX1 veterani. Astfel, în prima manșă, sportivii câmpineni s-au clasat astfel: Sebastian Strechioiu - locul 3, Marcel Vișoiu - locul 4, Alexandru Oprescu - locul 5. În manșa secundă, lucrurile au stat diferit, Strechioiu și Vișoiu inversând locurile între ei. Chiar dacă au terminat la egalitate, conform regulamentului, fiind mai bine clasat în manșa secundă, Marcel Vișoiu a urcat pe podiumul etapei de la Ciolpani, locurile următoare în clasamentul de etapă revenind coechipierilor săi - Strechioiu și Oprescu.
În clasamentul general, care a devenit cel final odată cu încheierea ultimei etape a Campionatului Național de Motocros, Sebastian Strechioiu - locul 2, Marcel Vișoiu - locul 4 (la numai trei puncte de ultima treaptă a podiumului), Alexandru Oprescu - locul 5.
În întrecerea MX2 junior, Alin Pandele, cel mai mic component al clubului condus de Cătălin Duță, s-a clasat pe locul al șaselea, același pe care îl ocupă și în clasamentul general final al clasei sale.

3710 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

606 vizualizari
05 mar. 2021 19:23

Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

La București, au loc vineri și sâmbătă Campionatele Naționale de Atletism în Sală pentru sportivii sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina fiind reprezentat de trei sportivi. Încă din prima zi, clubul câmpinean a obținut deja două medalii.

2751 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

1 comentarii

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.

Alte stiri recente

1440 vizualizari
05 mar. 2021 12:53

Firma care a cumpărat Turnătoria Câmpina a "vândut-o" deja unei firme-surori, care face curat pe cele 21 hectare de teren

V-am informat despre faptul că, anul trecut, terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute prin intermediul lichidatorului judiciar unei societăți cu capital italian - Edil Center SRL Filipești din județul Bacău. Valoarea contractului - aproximativ 15 milioane lei fără TVA. Iar zilele trecute vă arătam cum sunt puse la pământ unele instalații / construcții care mai există pe terenul de 21 hectare care a aparținut Turnătoriei. 

939 vizualizari
05 mar. 2021 10:45

Prefectura Prahova face apel la medici să se implice în campania de vaccinare a populației, pentru a deveni funcționale mai multe centre de vaccinare

Programările pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 vor putea fi făcute online, pe platforma națională vaccinare-covid.gov.ro, începând din 15 martie 2021. Autoritățile și-ar dori ca pentru această etapă să fie activate toate cele peste 750 centre de vaccinare din țară, însă există probleme cu asigurarea personalului medical. Această situație este valabilă inclusiv pentru județul Prahova, unde Prefectura și Direcția de Sănătate Publică fac apel la medici să se implice în campania de vaccinare a populației.