CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), vicecampion național al clasei MX1 veterani, la finalul sezonului

- Sport -

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), vicecampion național al clasei MX1 veterani, la finalul sezonului

În acest week-end, la Ciolpani, a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, la start aliniindu-se și patru sportivi de la Lido Câmpina - Sebastian Strechioiu (nr. 84), Marcel Vișoiu (nr. 71), Alexandru Oprescu (nr. 76), toți la clasa MX1 veterani, și Alin Pandele (nr. 58), la MX2 junior. A fost o etapă cu motive de bucurie pentru clubul câmpinean condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu clasându-se în ierarhia finală pe locul al doilea și devenind astfel vicecampion național la MX1 veterani, o performanță extrem de prețioasă pentru motocrosul câmpinean.

Competiția a fost foarte animată și antrenantă la MX1 veterani. Astfel, în prima manșă, sportivii câmpineni s-au clasat astfel: Sebastian Strechioiu - locul 3, Marcel Vișoiu - locul 4, Alexandru Oprescu - locul 5. În manșa secundă, lucrurile au stat diferit, Strechioiu și Vișoiu inversând locurile între ei. Chiar dacă au terminat la egalitate, conform regulamentului, fiind mai bine clasat în manșa secundă, Marcel Vișoiu a urcat pe podiumul etapei de la Ciolpani, locurile următoare în clasamentul de etapă revenind coechipierilor săi - Strechioiu și Oprescu.
În clasamentul general, care a devenit cel final odată cu încheierea ultimei etape a Campionatului Național de Motocros, Sebastian Strechioiu - locul 2, Marcel Vișoiu - locul 4 (la numai trei puncte de ultima treaptă a podiumului), Alexandru Oprescu - locul 5.
În întrecerea MX2 junior, Alin Pandele, cel mai mic component al clubului condus de Cătălin Duță, s-a clasat pe locul al șaselea, același pe care îl ocupă și în clasamentul general final al clasei sale.


25 Oct 2020 17:46 5122 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
263 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
624 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
426 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV