Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), vicecampion național al clasei MX1 veterani, la finalul sezonului

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la Ciolpani, a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, la start aliniindu-se și patru sportivi de la Lido Câmpina - Sebastian Strechioiu (nr. 84), Marcel Vișoiu (nr. 71), Alexandru Oprescu (nr. 76), toți la clasa MX1 veterani, și Alin Pandele (nr. 58), la MX2 junior. A fost o etapă cu motive de bucurie pentru clubul câmpinean condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu clasându-se în ierarhia finală pe locul al doilea și devenind astfel vicecampion național la MX1 veterani, o performanță extrem de prețioasă pentru motocrosul câmpinean.

Competiția a fost foarte animată și antrenantă la MX1 veterani. Astfel, în prima manșă, sportivii câmpineni s-au clasat astfel: Sebastian Strechioiu - locul 3, Marcel Vișoiu - locul 4, Alexandru Oprescu - locul 5. În manșa secundă, lucrurile au stat diferit, Strechioiu și Vișoiu inversând locurile între ei. Chiar dacă au terminat la egalitate, conform regulamentului, fiind mai bine clasat în manșa secundă, Marcel Vișoiu a urcat pe podiumul etapei de la Ciolpani, locurile următoare în clasamentul de etapă revenind coechipierilor săi - Strechioiu și Oprescu.
În clasamentul general, care a devenit cel final odată cu încheierea ultimei etape a Campionatului Național de Motocros, Sebastian Strechioiu - locul 2, Marcel Vișoiu - locul 4 (la numai trei puncte de ultima treaptă a podiumului), Alexandru Oprescu - locul 5.
În întrecerea MX2 junior, Alin Pandele, cel mai mic component al clubului condus de Cătălin Duță, s-a clasat pe locul al șaselea, același pe care îl ocupă și în clasamentul general final al clasei sale.

3189 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

979 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.

Alte stiri recente

188 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

263 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".