Câmpina, Bulevardul Culturii, miercuri dimineață (18 septembrie 2019)

Social (Categoria articolului)

Ce fel de oameni suntem? Cum ne respectăm orașul? Cum ne educăm copiii? Ce se întâmplă cu noi? Probabil, sunt întrebări retorice, dar care ar trebui să ne pună puțin pe gânduri. Imagini precum cele pe care vi le prezentăm astăzi nu reprezintă o premieră, nu reprezintă un caz izolat. Sunt imagini cu care aproape că începem să ne obișnuim, din păcate.

Bulevardul Culturii, locul tradițional de promenadă al câmpinenilor de ieri și de azi, poate una dintre cele mai frumoase zone ale municipiului, ne oferă, de o bună bucată de vreme, imagini triste, deplorabile, ale lipsei de educație. Cu alte ocazii v-am arătat aici, pe Bulevardul Culturii, bănci distruse sau înconjurate cu coji de semințe și gunoaie de tot felul. Astăzi vă arătăm o nouă "ispravă" descoperită chiar în această dimineață...

3992 vizualizari
9

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • SERBAN 18.09.2019 09:45 Vedeți de ce nu se mai face bine ROMÂNIA?TINERETUL din ziua de azi în proporție COVÂRȘITOARE nu mai au VALORI MORALE,au uitat de RESPECT,BUN SIMȚ,ÎNGRIJIREA MEDIULUI ÎN CARE TRĂIESC ș.m.d.
  • Emy 18.09.2019 10:03 Politia,unde e politia!Prin birou.Politie al carui diriguitor Visan ii este rusine cu uniforma.Tineret,intelectual pe deasupra care intra la liceu cu 3 si 4.Oras cu zile insorite... a ramas doar legenda.Politicul te vrea prost lor nu le trebuie cultura
  • MIKE 18.09.2019 19:13 Nu vom scapa de acest "DEZASTRU NATIONAL" daca nu vom lua cateva masuri la nivelul educatiei national e : 1} . introducerea in programa scolara { incepand cu gradinita pana la liceu } a disciplinei de studiu "COMPORTAMENTUL CIVIC" ca materie de studiu , cu notatii in catalog . 2}. folosirea agitatiei vizuale , programele de TV si toata mass media in propaganda pro educatie civica Pentru inceput este bine atat , dar acest atat sa nu fie numai atat ci sa continue generatii de scolari pana vom ajunge la nivelul JAPONEZ sau FINLANDEZ Mai multe vor fi mai bune si ne va scoate din MOCIRLA in care ne scufundam si am ajuns "DE RASUL LUMII" de azi ,
  • Georgi 18.09.2019 19:59 E mai ușor de acuzat poliția locală decât să ne educam pre noi și copii noștri! Sunt trei amărâți la poliția locală care trebuie să facă față la toată lipsa de educație și cultură a cetățenilor Câmpinei! Să fim serioși totul ține de educația primită de acasă, de la părinți ! Nu trebuie să stea Vișan, la pândă , după boscheți , să-i educe pe acești așa-ziși cetățeni! Rușine lor!
  • Serbanescu 19.09.2019 10:54 Politia locala este o institutie ineficienta. Ce fac cei 41 de angajati ai politiei locale? Ei nu patruleaza ci doar se plimba cu masinile. A vazut cineva un politist local noaptea prin oras? Cum isi justifica Directorul executiv al institutiei salariul de 10032 lei lunar plus 896 lei norma de hrana. (Ceilalti bugetari primesc pentru hrana maxim 340 lei). Institutia este in subordinea primarului, iar acesta tace deoarece stie ca angajarile s-au facut pe criteriul ,,competentei”.
  • boris 19.09.2019 13:07 munca grea...sa alerge babele cu patrunjel si cersetorii,sa faca ture pe la market cu fxt si sa distribuie fituica primariei.ce i-am mai vazut pe campinita ca in rest pe voila si prin turnatorie nu stiu cand au mai fost
  • Virgil 19.09.2019 15:23 A postat unul din Campina o fotografie pe facebook in care se vedea cum dintr-o masina cu numar de Bucuresti se aruca gunoi pe sosea.........or fi fost tot aia !!!!!! 😱🚮🚯😸😂😁😀
  • Mihai mihai 19.09.2019 19:42 EDUCATIA !!! CEI 7 ANI DE ACASA !!! NU MAI EXISTA RESPECT SI FRICA DIN PARTEA TINERILOR DIN ZIUA DE AZI . 10- 20 ANI . O FI FOST CEI 3 COPIII CARE AU DEVASTAT ACEA SCOALA ? NESIMȚIȚI !!!
  • Adri 19.09.2019 21:05 Politia Comunitara ,Politia se plimba cu opel insignia pe centru,hmm

Social

1343 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1661 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

2068 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

1530 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.