Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

Toate bune și frumoase, dar membrii Cabinetului Orban, prezenți la această ”petrecere de birou”, se cred cumva mai presus de lege? Guvernul impune populației să respecte măsuri destul de severe, iar ei, reprezentanții Guvernului, ce fac? Își lasă măștile pe masă (într-un spațiu închis), consumă băuturi alcoolice (în sediul Guvernului, instituție publică), fumează în sediul aceleiași instituții. Oare cât de frecvent se întâmplă asta la Guvernul României sau la Cabinetul Prim-Ministrului? Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, are un trabuc în mână. Oare când se întâlnește cu omologii lui, în sedii ale Uniunii Europene, tot așa se comportă?! Sau face asta numai aici, în România, unde unora li se permite orice, iar alții sunt sancționați pentru nerespectarea măsurilor stabilite de... Guvern?!
Ar fi multe lucruri de spus despre această imagine cu oameni care și-au dat la o parte masca pentru a-și arăta adevărata față.

3256 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lege 01.06.2020 16:03 Cel putin acolo a platit Orban,EXEMPLU DE URMAT?aici platim noi, prostimea, incalcarea legii (calea dacia ).Se foloseste excrocheria numita REM inventata special pentru incalcarea legii?de ce nu platesc cei in cauza?HUO.Orban stie?HUO.

Actualitate

0 vizualizari
09 iul. 2020 13:48

Acuzat de consilierii PSD că promovează proiecte în Consiliul Local Câmpina doar în scopuri electorale, Horia Tiseanu a răspuns prin... tăcere

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 iunie s-au aflat și mai multe proiecte cu un vădit caracter electoral, mai ales că marea majoriotate a acestora au fost ”uitate” multe luni sau chiar ani întregi. Mai mult, primarul Horia Tiseanu a adus în fața consilierilor locali alte două proiecte, de asemenea cu o vădită tentă electorală.

366 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

Alte stiri recente

719 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1102 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.