Accident grav la ieșirea din Câmpina în DN1. O persoană a decedat, iar alte trei victime au fost transportate la spital

Social (Categoria articolului)

Un grav accident de circulație s-a produs, vineri după-amiază, la ieșirea din Câmpina în DN1, la km 94+700 m al drumului național, pe raza comunei Cornu. Au fost implicate trei autoturisme cu zece ocupanți în total, dintre care opt adulți și doi copii. O persoană a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, în accident au fost implicate mai întâi două autoturisme - unul condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani şi un altul condus de o femeie în vârstă de 70 de ani, accidentul producându-se cel mai probabil pe fondul neacordării de prioritate, la ieșirea în drumul național dinspre Câmpina/Cornu. În urma impactului, una dintre mașini a acroșat un al treilea autoturism, care circula regulamentar dinspre Brașov către Ploiești.
În urma accidentului, un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața, iar două femei au fost rănite și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. La spital a ajuns și o tânără de 17 ani, fără leziuni, dar care a făcut un atac de panică, potrivit ISU Prahova. Toate victimele provin din primele două autoturisme implicate în accident. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a deplasat la locul accidentului o autospecială de stingere și două ambulanțe din care una de terapie intensivă. În urma accidentului, traficul a fost  restricţionat pe sensul Braşov-Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.

11032 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2112 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.

2556 vizualizari
08 mai 2021 09:52

”Educație la înălțime”, un proiect național la care participă și cadre didactice din Câmpina

”Este o oportunitate pentru toți profesorii din Câmpina să se conecteze la aceste lecții live și să participe la acest proiect național intitulat Educație la înălțime, unde se pot realiza inclusiv experimente cu copiii la clasă”, a fost concluzia profesoarei Georgiana Moldoveanu, care a participat zilele trecute la acest proiect cu elevii clasei a IX-a de la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina. De asemenea, la această fază a proiectului a mai participat și Laura Iordache, profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Centrală.

Alte stiri recente

1551 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

6117 vizualizari
08 mai 2021 19:52

Lacul Bisericii din Câmpina a fost populat cu peste jumătate de tonă de pește

De ceva vreme, luciul apei Lacului Bisericii din Câmpina este acoperit într-o proporție importantă de o vegetație inestetică, aflată mai ales în apropierea malurilor și care conferă un aspect dezolant. Acum, Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi împreună cu Primăria Câmpina au decis să populeze lacul cu o cantitate importantă de pește, principalul scop al acestei acțiuni fiind tocmai aducerea unor specii de pești care să contribuie la eradicarea vegetație care dă acum un aspect atât de urât lacului.