Accident grav la ieșirea din Câmpina în DN1. O persoană a decedat, iar alte trei victime au fost transportate la spital

Social (Categoria articolului)

Un grav accident de circulație s-a produs, vineri după-amiază, la ieșirea din Câmpina în DN1, la km 94+700 m al drumului național, pe raza comunei Cornu. Au fost implicate trei autoturisme cu zece ocupanți în total, dintre care opt adulți și doi copii. O persoană a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, în accident au fost implicate mai întâi două autoturisme - unul condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani şi un altul condus de o femeie în vârstă de 70 de ani, accidentul producându-se cel mai probabil pe fondul neacordării de prioritate, la ieșirea în drumul național dinspre Câmpina/Cornu. În urma impactului, una dintre mașini a acroșat un al treilea autoturism, care circula regulamentar dinspre Brașov către Ploiești.
În urma accidentului, un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața, iar două femei au fost rănite și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. La spital a ajuns și o tânără de 17 ani, fără leziuni, dar care a făcut un atac de panică, potrivit ISU Prahova. Toate victimele provin din primele două autoturisme implicate în accident. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a deplasat la locul accidentului o autospecială de stingere și două ambulanțe din care una de terapie intensivă. În urma accidentului, traficul a fost  restricţionat pe sensul Braşov-Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.

11881 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

664 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

3202 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

Alte stiri recente

1 vizualizari
22 sept. 2021 18:26

Prefectul județului a emis un nou ordin de încetare a mandatului primarului din Șotrile, Bogdan Davidescu

Bucuria lui Bogdan Davidescu, validat de Tribunalul Prahova în funcția de primar al comunei Șotrile, după alegerile parțiale din 27 iunie 2021, a fost de scurtă durată. Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a emis Ordinul 281/20 septembrie 2021, privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar, având în vedere condamnarea penală pentru pornografie infantilă pe care o are Bogdan Davidescu din 2019.

2791 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.