Accident grav la ieșirea din Câmpina în DN1. O persoană a decedat, iar alte trei victime au fost transportate la spital

Social (Categoria articolului)

Un grav accident de circulație s-a produs, vineri după-amiază, la ieșirea din Câmpina în DN1, la km 94+700 m al drumului național, pe raza comunei Cornu. Au fost implicate trei autoturisme cu zece ocupanți în total, dintre care opt adulți și doi copii. O persoană a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, în accident au fost implicate mai întâi două autoturisme - unul condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani şi un altul condus de o femeie în vârstă de 70 de ani, accidentul producându-se cel mai probabil pe fondul neacordării de prioritate, la ieșirea în drumul național dinspre Câmpina/Cornu. În urma impactului, una dintre mașini a acroșat un al treilea autoturism, care circula regulamentar dinspre Brașov către Ploiești.
În urma accidentului, un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața, iar două femei au fost rănite și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. La spital a ajuns și o tânără de 17 ani, fără leziuni, dar care a făcut un atac de panică, potrivit ISU Prahova. Toate victimele provin din primele două autoturisme implicate în accident. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a deplasat la locul accidentului o autospecială de stingere și două ambulanțe din care una de terapie intensivă. În urma accidentului, traficul a fost  restricţionat pe sensul Braşov-Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.

12752 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

692 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2133 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

302 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.