CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cinci medalii pentru atleții câmpineni la Naționalele de aruncări lungi

- Sport -

Cinci medalii pentru atleții câmpineni la Naționalele de aruncări lungi

La începutul acestei săptămâni, pe 28 februarie și 1 martie, la Craiova, pe Stadionul ”Nicole Mărășescu” s-au desfășurat Campionatele Naționale de aruncări lungi pentru seniori, tineret și under 20. La startul acestor întreceri s-au aliniat și mai mulți sportivi câmpineni, chiar dacă nu toți sunt legitimați în prezent la vreun club câmpinean.

Iată și rezultatele înregistrate, care au adus nu mai puțin de cinci medalii pentru atleții câmpineni:
Locul I și titlul național pentru Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău, antrenor Nicolae Pavel) - în proba de aruncarea suliței, categoria seniori, cu 46,29m; locul al doilea și titlul de vicecampioană națională pentru Andreea Lungu (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria seniori și categoria tineret; locul al doilea și titlul de vicecampion național pentru Marius Vasile (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria tineret; locului al treilea și medalie de bronz pentru Ciprian Costache (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria under 20; un onorant loc patru pentru Carol Banu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncare discului, categoria under 20.
Felicitări, tuturor!


01 Mar 2022 21:49 1459 vizualizari


Comentarii


3063 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1247 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1199 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
986 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV