Cinci medalii pentru atleții câmpineni la Naționalele de aruncări lungi

Sport (Categoria articolului)

La începutul acestei săptămâni, pe 28 februarie și 1 martie, la Craiova, pe Stadionul ”Nicole Mărășescu” s-au desfășurat Campionatele Naționale de aruncări lungi pentru seniori, tineret și under 20. La startul acestor întreceri s-au aliniat și mai mulți sportivi câmpineni, chiar dacă nu toți sunt legitimați în prezent la vreun club câmpinean.

Iată și rezultatele înregistrate, care au adus nu mai puțin de cinci medalii pentru atleții câmpineni:
Locul I și titlul național pentru Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău, antrenor Nicolae Pavel) - în proba de aruncarea suliței, categoria seniori, cu 46,29m; locul al doilea și titlul de vicecampioană națională pentru Andreea Lungu (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria seniori și categoria tineret; locul al doilea și titlul de vicecampion național pentru Marius Vasile (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria tineret; locului al treilea și medalie de bronz pentru Ciprian Costache (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria under 20; un onorant loc patru pentru Carol Banu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncare discului, categoria under 20.
Felicitări, tuturor!

1304 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: