Cinci medalii pentru atleții câmpineni la Naționalele de aruncări lungi

Sport (Categoria articolului)

La începutul acestei săptămâni, pe 28 februarie și 1 martie, la Craiova, pe Stadionul ”Nicole Mărășescu” s-au desfășurat Campionatele Naționale de aruncări lungi pentru seniori, tineret și under 20. La startul acestor întreceri s-au aliniat și mai mulți sportivi câmpineni, chiar dacă nu toți sunt legitimați în prezent la vreun club câmpinean.

Iată și rezultatele înregistrate, care au adus nu mai puțin de cinci medalii pentru atleții câmpineni:
Locul I și titlul național pentru Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău, antrenor Nicolae Pavel) - în proba de aruncarea suliței, categoria seniori, cu 46,29m; locul al doilea și titlul de vicecampioană națională pentru Andreea Lungu (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria seniori și categoria tineret; locul al doilea și titlul de vicecampion național pentru Marius Vasile (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria tineret; locului al treilea și medalie de bronz pentru Ciprian Costache (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria under 20; un onorant loc patru pentru Carol Banu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncare discului, categoria under 20.
Felicitări, tuturor!

1410 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1333 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2106 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1172 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

820 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.