Stație nouă în Cartierul Muscel, la solicitarea locuitorilor din zonă

Social (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a montat o stație nouă pentru călători pe Strada I.H. Rădulescu, în apropierea intersecției cu Strada Bucegi, pe sensul de mers spre centrul localității.

Potrivit viceprimarului Adrian Pițigoi, stația a costat 10.000 lei cu tot cu TVA și a fost montată la solicitarea locuitorilor din Cartierul Muscel. Este, de altfel, singura stație pentru călători din zona menționată. Vă reamintim că traseul local (de microbuze) care deservește această zonă este Sediul Emon Electric - Cimitirul "Învierea lui Lazăr" și retur.

3674 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

27 vizualizari
01 oct. 2020 09:22

De la 1 octombrie 2020 se schimbă modalitatea de plată a taxelor pentru permise și înmatriculări auto

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că de la 1 octombrie 2020 plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și permise de conducere NU se mai pot achita la ghișeele instituției.

475 vizualizari
01 oct. 2020 07:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 1 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

926 vizualizari
30 sept. 2020 22:51

Amenajări pentru o așteptare mai... ușoară a pacienților la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina

De câteva zile, la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina se lucrează de zor. Se amenajează o copertină, urmează să fie amplasate și câteva bănci, astfel încât așteptarea celor care au neapărată nevoie de serviciile medicale de aici să fie puțin mai ușoară, mai ales având în vedere că vine vremea rece.

1135 vizualizari
30 sept. 2020 21:17

Cornel Nanu a obținut al optulea mandat în fruntea Primăriei Cornu

Cornel Nanu este cel mai longeviv primar din județul Prahova și, probabil, din țară. Conduce Primăria Cornu din 1992, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 a obținut cel de-al 8-lea mandat de primar.