Restricții în transportul județean de persoane. Iată programul curselor din Câmpina și localitățile învecinate

Social (Categoria articolului)

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că se introduc restricții în transportul județean de persoane, în sensul că vor fi mai puține curse zilnice, iar atât transportatorii, cât și călătorii trebuie să respecte unele obligații care decurg din aplicarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020. Asociația Patronală a Transportatorilor Rutieri Muntenia Trans a solicitat Consiliului Județean sistarea tuturor curselor de transport persoane la nivelul județului Prahova, pe perioada stării de urgență, solicitare care nu a fost acceptată, iar în urma discuțiilor s-a ajuns la această variantă a reducerii numărului de curse, a stabilirii unui nou program de transport public valabil pe perioada stării de urgență. Programul pentru cursele din Câmpina spre alte localități și retur îl aveți atașat acestui articol.

"Am primit foarte multe sesizări de la cetățeni la numărul special dedicat lor, 0244.920, cu foarte multe probleme întâmpinate de către călători. Am avut o discuție în acest sens cu Departamentul Transporturi și cu reprezentanții transportatorilor la nivelul județului Prahova. Trebuie să știți că Asociația Transportatorilor a propus închiderea completă a transportului județean, dar nu am acceptat acest lucru și nu-l vom accepta niciodată, iar în urma discuțiilor am ajuns la un acord, o soluție de a limita transportul pentru ceea ce înseamnă cursele speciale și vom avea grijă ca de fiecare dată să dezinfectăm mașinile. Aș vrea să mai precizez un lucru pe care îl consider important: am stabilit niște reguli pentru ceea ce înseamnă acest transport județean de persoane, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr.3/2020. Cetățenii care folosesc transportul județean trebuie să aibă adeverință de la angajator sau declarație pe propria răspundere și să fie echipați corespunzător cu mască și mănuși de protecție", a declarat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

La urcarea călătorilor în mijloacele de transport, aceștia trebuie să prezinte adeverința de la angajator sau declarația pe proprie răspundere, în caz contrar fiindu-le interzis accesul în microbuz/autobuz. Consiliul Județean a solicitat transportatorilor să asigure câte două mașini în tandem la orele de vârf, pentru evitarea aglomerației, să respecte programul stabilit și să realizeze dezinfecția mașinilor după fiecare cursă. Programul complet de transport, pentru tot județul, valabil pe perioada stării de urgență îl aveți AICI.

11096 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

2 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Companiei CFR SA prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

384 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.