Societățile NEPTUN SA și SOCERAM SA din Câmpina suspendă activitatea pe 15 martie, ora 15.00. “Și noi vrem autostrăzi!”

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 15 martie 2019, la ora 15.00, societățile Neptun SA și Soceram SA din Câmpina își vor întrerupe activitatea, timp de 15 minute, în semn de solidaritate cu omul de afaceri din Suceava, care a construit din banii săi un metru de autostradă, protestând astfel față de dezinteresul autorităților. “Este un protest de solidaritate pentru că, asemeni lui Ștefan Mandachi, și noi suntem nemulțumiți de lipsa de interes a autorităților față de construcția de autostrăzi în România. Noi vrem autostrada Ploiești - Brașov, despre care se vorbește de atâta vreme, dar nu se face nimic!”, se menționează în comunicatul de presă remis de Neptun SA și Soceram SA.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, din Suceava, deținător al unui lanț de magazine de tip fast-food, a construit singurul metru de autostradă din Moldova, undeva între Voroneț și Putna și îl va inaugura pe 15 martie, la ora 15.00. Bucățica de autostradă a fost construită de o firmă de specialitate și a costat 4.500 euro. O investiție simbolică, realizată în șapte ore cu 17 muncitori. Inițiativa tânărului afacerist sucevean este un protest față de lipsa autostrăzilor din Moldova și întreaga țară și, tot în semn de protest, Ștefan Mandachi a anunțat că va întrerupe activitatea în fast-food-urile sale pe 15 martie, ora 15.00, timp de 15 minute. (video)
La Câmpina, societățile Neptun SA și Soceram SA își vor manifesta solidaritatea cu gestul suceveanului, suspendând activitatea în aceeași zi și la aceeași oră. “Drumurile naționale sunt sufocate, pierdem timp prețios, pierdem ore și zile din viața noastră în coloane nesfârșite. Șoselele noastre sunt cele mai periculoase din Europa, mii de oameni mor în fiecare an în accidente rutiere din cauza acestei infrastructuri precare. Avem nevoie de autostrăzi pentru a salva vieți, dar și pentru că o infrastructură bună ajută enorm la o dezvoltare economică reală a acestei țări. Ne solidarizăm cu protestul inițiat la Suceava și tragem și noi un semnal de alarmă în fața autorităților ”, se mai precizează în comunicatul societăților câmpinene Neptun SA și Soceram SA.

24551 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionutz 04.03.2019 19:26 Cica ar vrea si astia de la Primaria Campina sa intre in greva asta, dar ei vinerea la ora aia sunt deja liberi! Ca deh, au program greu toata saptamana!
  • Silvia 04.03.2019 19:28 Felicitari cui a avut asemenea initiativa! Tot de la mediul privat vine singura speranta. Daca s-ar strange toti marii oameni de afaceri, macar aia care nu sunt legati la teava de la buget, si ar boicota Guvernul pana i-ar determina sa se apuce de treaba serios, atunci, poate, am mai avea o sansa!
  • Alexandra Ion 04.03.2019 19:58 Felicitari pentru ca dati dovada de solidaritate. Toti vrem autostrazi dar asteptam sa ceara doar unii in numele tuturor. Ma bucur ca din Campina noastra au aparut reactii si mi as dori sa se ralieze si altii acestui demers.
  • Vasile Anastasescu 04.03.2019 20:44 Felicitări pt domnul din Suceava ! Felicitări pentru atitudinea firmelor Soceram și Neptun ! Sunt conducator auto de dimineața pana seara și este o adevarata aventura sa conduci mașina pe drumurile țării , drumuri deteriorate lipsite de capacitatea de preluare a actualului trafic auto .

Actualitate

1922 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1917 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

741 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

156 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.