CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident cumplit, noaptea trecută, în Prahova. Doi tineri au murit carbonizați, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp și a luat foc

- Actualitate -

Accident cumplit, noaptea trecută, în Prahova. Doi tineri au murit carbonizați, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp și a luat foc

Accident cumplit, noaptea trecută, în Prahova, doi tineri, de 18 și 19 ani, pierzându-și viața după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp și a luat foc.

Accidentul a avut loc pe Strada Mihai Bravu din Ploiești, noaptea trecută, în jurul orei 1.00. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, mașina a intrat într-un stâlp și apoi a luat foc. ISU Prahova a intervenit la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. Două persoane au rămas încarcerate cu arsuri grave, cea de-a treia, care a putut ieși din mașină, fiind asistată medical. Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot în vârstă de 18 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

(Foto cu caracter ilustrativ)


21 Aug 2023 06:54 3059 vizualizari


Comentarii






106 vizualizari 12 May 2024 21:10 Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Înaintea începerii campaniei electorale, Biroruile Electoral au dat hotărâri prin care au rămas definitive candidaturile la funcțiile de primar și consilier local pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1034 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1727 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2593 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV