Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

Actualitate (Categoria articolului)

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Vă reamintim rutele ocolitoare
- pentru sensul de mers dinspre Câmpinița spre centrul municipiului: Strada Oituz - Strada B.P Hasdeu sau Strada Pictor Grigorescu - cu intrare pe Strada Plevnei
- pentru sensul de mers dinspre centrul municipiului spre Câmpinița: Strada Frații Golești - Strada Ion Câmpineanu - Plevnei - Pictor Grigorescu sau Strada B.P. Hasdeu - Strada I.H. Rădulescu
În perioada desfășurării lucrărilor de canalizare pe tronsonul menționat, va fi desființată temporar stația de transport în comun de la fostul complex comercial Fibec și cea de pe Strada Pictor Grigorescu, de pe traseul spre Gară - Centru - Bănești și retur. Astfel, microbuzele care vin de la Gară vor circula pe Plevnei - Ion Câmpineanu - Frații Golești - Bulevardul Carol I, cu stație la Policlinica Municipală. Microbuzele care merg spre Gară vor circula pe Bulevardul Carol I - Frații Golești - Plevnei - Câmpineanu, cu stație la Penny și apoi la Poiana Câmpina, la stadion.
În privința traseului local Voila - Pram, intervine și aici o modificare. Microbuzele nu vor mai face "bucla" Răcitor - Oituz - Bulevardul Carol I, ci vor ieși direct în Carol I de pe Calea Doftanei, pe la Colegiul "Grigorescu" - fosta Casă a Cărții, cu stație la Milia.
Un lucru important este acela că Strada Frații Golești a fost frezată în vederea asfaltării, după lucrările de reabilitare a rețelei de gaze, efectuate de Distrigaz. Asfaltarea începe marți, 15 octombrie 2019 și se va lucra pe câte un sens, astfel încât această stradă să nu fie închisă circulației.

2956 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian Pinta 17.10.2019 07:22 Bună dimineața, nu sunt câmpinean însă sunt total nemulțumit de faptul că nimeni nu s-a gândit totuși să pună câte un afiș în stațiile anulate pentru că toți cei care tranzitează să poată ajunge la gară.... La ora 6,00 nu prea ai pe cine să întrebi dacă circulă sau nu las-otaxi...

Actualitate

1415 vizualizari
12 nov. 2019 19:27

Recepția lucrării de la Parcul Regele Mihai I din Câmpina s-a împotmolit la... fântâna pavimentală

Începută în aprilie anul trecut și având un termen inițial de realizare de patru luni, lucrarea de reabilitare a Parcului de la Soldat, actualmente parte componentă a Parcului ”Regele Mihai I”, din centrul municipiului Câmpina, nu s-a încheiat nici în momentul de față. Deși, la prima vedere, lucrurile par a fi în regulă, recepția lucrărilor nu s-a semnat. S-a împotmolit la fântâna pavimentală, cea despre care noi am scris de mai multe ori că nu arată așa cum trebuie și că nu este normal ca apa să se scurgă pe sub bănci.

2446 vizualizari
11 nov. 2019 22:48

Alegeri prezidențiale, primul tur. Rezultatele votului în localitățile din jurul Câmpinei

De-a lungul întregii zile de vot în primul tur al alegerilor prezidențiale v-am prezentat date privind prezența la urne în localitățile din jurul municipiului Câmpina. Acum, după finalizarea procesului de vot, suntem în măsură să vă prezentăm și rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale în aceste localități.

Alte stiri recente

888 vizualizari
12 nov. 2019 20:00

Liceenii câmpineni se pot înscrie online pentru bursele de merit acordate de Tenaris Silcotub

Liceenii din Câmpina, cu rezultate foarte bune la școală, pot beneficia și în acest an de o bursă de merit din partea companiei TenarisSilcotub. Prin această inițiativă, compania susține excelența în educație, un domeniu în care investește constant pentru dezvoltarea pe termen lung a comunității locale. Fiecare bursă oferită de TenarisSilcotub este în valoare de 1.800 de lei, iar compania va acorda în total 250 de burse în cele trei localități din România în care are activități de producție: Zalău, Călărași și Câmpina.

2013 vizualizari
12 nov. 2019 09:06

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, le mulțumește tuturor celor care l-au votat pe Theodor Paleologu în primul tur al prezidențialelor

La alegerile prezidențiale din acest an, candidatul Partidului Mișcarea Populară a fost Theodor Paleologu, profesor și diplomat, fost ministru al Culturii. Theodor Paleologu s-a clasat pe locul cinci la nivel național în preferințele electoratului, obținând aproximativ 530.000 voturi (5,63%), și pe locul al treilea în Diaspora. La Câmpina, candidatul PMP a avut 1.369 voturi (8,17%), iar la nivelul județului Prahova - 19.628 voturi (6,03%). Având în vedere aceste rezultate, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, secretar executiv al partidului la nivel național, le mulțumește tuturor celor care au avut încredere și i-au acordat votul lui Theodor Paleologu în primul tur al prezidențialelor.