Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

Actualitate (Categoria articolului)

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Vă reamintim rutele ocolitoare
- pentru sensul de mers dinspre Câmpinița spre centrul municipiului: Strada Oituz - Strada B.P Hasdeu sau Strada Pictor Grigorescu - cu intrare pe Strada Plevnei
- pentru sensul de mers dinspre centrul municipiului spre Câmpinița: Strada Frații Golești - Strada Ion Câmpineanu - Plevnei - Pictor Grigorescu sau Strada B.P. Hasdeu - Strada I.H. Rădulescu
În perioada desfășurării lucrărilor de canalizare pe tronsonul menționat, va fi desființată temporar stația de transport în comun de la fostul complex comercial Fibec și cea de pe Strada Pictor Grigorescu, de pe traseul spre Gară - Centru - Bănești și retur. Astfel, microbuzele care vin de la Gară vor circula pe Plevnei - Ion Câmpineanu - Frații Golești - Bulevardul Carol I, cu stație la Policlinica Municipală. Microbuzele care merg spre Gară vor circula pe Bulevardul Carol I - Frații Golești - Plevnei - Câmpineanu, cu stație la Penny și apoi la Poiana Câmpina, la stadion.
În privința traseului local Voila - Pram, intervine și aici o modificare. Microbuzele nu vor mai face "bucla" Răcitor - Oituz - Bulevardul Carol I, ci vor ieși direct în Carol I de pe Calea Doftanei, pe la Colegiul "Grigorescu" - fosta Casă a Cărții, cu stație la Milia.
Un lucru important este acela că Strada Frații Golești a fost frezată în vederea asfaltării, după lucrările de reabilitare a rețelei de gaze, efectuate de Distrigaz. Asfaltarea începe marți, 15 octombrie 2019 și se va lucra pe câte un sens, astfel încât această stradă să nu fie închisă circulației.

3535 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian Pinta 17.10.2019 07:22 Bună dimineața, nu sunt câmpinean însă sunt total nemulțumit de faptul că nimeni nu s-a gândit totuși să pună câte un afiș în stațiile anulate pentru că toți cei care tranzitează să poată ajunge la gară.... La ora 6,00 nu prea ai pe cine să întrebi dacă circulă sau nu las-otaxi...

Actualitate

1791 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4872 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.

Alte stiri recente

2160 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1996 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.